luna noua in taur
Spiritualitate

Luna Noua in Taur, 26 aprilie 2017: Care este valoarea ta autentica?

,./Ce apare acum la orizont la aceasta Luna Noua in Taur din 26 aprilie? Este o Luna Noua in Taur cu potentialul de a ne pune in contact cu potentialul nostru de crestere si valoarea autentica.

Aceasta luna noua in primul semn de pamant din zodiac ne invita sa acordam atentie circumstantelor fizice ale vietii noastre. O simpla privire superficiala nu este suficienta. Este momentul sa cultivi, sa experimentezi, sa te bucuri si sa savurezi tot ceea ce exista acum in viata ta.

O noua constiinta se contureaza in legatura cu orizontul spre care te indrepti. Constati ca preferintele tale nu mai sunt aceleasi ca in trecut? Ca anumite activitati nu mai au acelasi farmec, in timp ce altele te atrag mai mult? Ca sentimentul stimei de sine este mai puternic si incepi sa-ti simti valoarea autentica?

Ce sa asteptam de la Luna Noua in Taur

Toate aceste energii au devenit din ce in ce mai evidente in ultima luna. Stabileste-ti intentii pentru aceasta luna Noua, pentru ca acum se deschide un portal de inspiratie, magie si miracole, prin implicarea lui Neptun.

Apoi stai complet deschis in momentul prezent, pentru a te bucura de ceea ce apare. Luna Noua in Taur ne vorbeste despre aici si acum ca taram al tuturor posibilitatilor. Si ca modalitate de a ne conecta cu valoarea autentica, bazata pe potentialul nostru suprem.

 Fara graba

Luna Plina in Taur aduce in atentie si energia relaxarii. Venus fiind planeta care patroneaza, nu este vorba despre nicio graba. Zeita iubirii, a banilor si a deliciilor iese din cele sase saptamani retrograde.

Venus este acum colaborare cu Saturn, energia care spune uneori “Nu”, “Nu inca” iar atunci cand ne asumam responsabilitatea, aduce energia Da-ului in viata noastra.

De aceea poate ca am fost expusi la un carusel de emotii care a colorat acest weekend de Pasti – victimizare, acceptare, eliberare, rezolvare, regret, calm – pentru a trece prin toata gama.

Crestere sustinuta

Udate de emotii si hranite constant, semintele acestei Luni Noi au potentialul sa ne aduca suport si satisfactie. Exista in aer multe din liniile de posibilitati ale vietii noastre, cu Luna Noua trecand prin nodul nord al destinului. Este un inceput pentru cele 18 luni in Fecioara ale nodului nord.

Acest proces ar putea sa se simta la nivel energetic ca raiul pe Pamant. Cu Venus in energiile iubirii inalte si cu Neptun oferindu-si asistenta, sunt posibile experiente divine sau chiar extatice.

Le putem trai in momente scurte, atunci cand privim la un rasarit sau mancam un mar. Astfel, vom avea ocazia sa ne conectam la aspecte comune ale vietii pe care sa le interpretam diferit.

Poti face spatiu acestui lucru in interior si sa incepi sa vezi materia ca energie spirituala care a venit in acest plan si a luat forma fizica. In special banii si resursele de orice fel pe care le avem in preajma noastra.

Acelasi lucru este valabil si pentru corpul tau. Trateaza-l ca pe un templu si stai in el. Este vehiculul pentru explorarea si experimentarea vietii pe Pamant.

Este vehiculul pentru accesarea energiilor care vin in aceasta perioada pe planeta, la aceasta Luna Noua si care ni se astern in cale in tot procesul nostru.

Sursa: lovehaswon.org

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *