luna noua in scorpion
Spiritualitate

Luna Noua in Scorpion: Crede in magie si o vei gasi!

Duminica, 30 octombrie, vom avea luna noua in Scorpion. Scorpionul este semnul pasiunii si al dorintei. Este un moment perfect sa realizam ce vrea inima noastra si apoi sa urmam acel lucru.

Anul acesta, luna noua in Scorpion este celebrata in preajma sarbatorii Samhain – sarbatoare antica celtica care marcheaza jumatatea drumului intre lumina si intunericul sezonului, dintre vara si iarna. Este si momentul in care valul intre cele doua dimensiuni este mai subtire, permitand spiritelor sa calatoreasca dintr-o dimensiune in alta. Este un moment magic creat acum, la luna noua in Scorpion.

Luna noua este intotdeauna un moment in care noul vrea sa iasa la suprafata.

Lumina noastra divina si lumina fiintelor divine in care credem vrea sa ne urmam propria cale inspre fericire, implinire si dragoste. Cu toate astea, uneori, nu suntem pregatiti pentru ea.

Septembrie ne-a zdruncinat din temelii cu torentul de eclipse pe care le-am simtit in fiecare aspect din vietile noastre. Speram ca luna Octombrie sa fie mai calma, insa uneori avem nevoie de haos inainte sa simtim pace.

Octombrie este o luna diferita fata de septembrie. Uneori, desi marea pare calma, curentii lucreaza in profunzime, dincolo de suprafata linistita a apei. Cam asa a fost luna Octombrie pentru noi.

Pare ca nu s-a schimbat nimic, dar cu toate astea, totul s-a schimbat.

Schimbarea se intampla incet, intr-un milion de momente, pana cand dintr-o data totul se schimba. Am experimentat cresteri exponentiale anul acesta. Si mai ales, nu am mai putut sa ne ascundem de noi insine.

Toate evenimentele acestui an ne-au pregatit pentru cele cateva cateva luni finale ale anului. Acum incepem sa asezam puzzle-ul la un loc si sa vedem ce s-a intamplat de fapt cu noi.

Luna noua in Scorpion: reactivarea conexiunilor profunde in suflet

Pentru ca Scorpionul este semnul conexiunilor in suflet, aceasta luna va recrea conexiunile. Ne va aduce aproape unul de altul pana cand spatiul dintre noi va disparea.

Nu conteaza daca cel pe care il iubim este sufletul pereche sau sufletul geaman, pentru ca numele conexiunii nu conteaza. Sentimentele dintre cele doua persoane creeaza conexiunea.

Dragostea exista. Acel sentiment nebunesc, pe care nu l-am mai simtit niciodata inainte. Magia, pasiunea si conexiunea profunda exista, dar doar pentru cei care sunt suficient de curajosi sa creada in ele.

Exista pentru cei care au curaj sa gaseasca si sa urmeze magia.

Insa aceasta iubire incredibila vine cu provocarile aferente. Persoana iubita va reflecta fricile noastre cele mai mari, inspirandu-ne sa crestem, sa vedem cine suntem cu adevarat si sa ne intrebam pe noi insine ce loc vrem sa ocupam in aceasta lume.

Nu este usor sa privim in oglinda si sa vedem cine suntem cu adevarat.

Si desi exista provocari mari in fata noastra, ce a fost mai rau a trecut. Am privit in oglinda, am facut un pas in neant si am vazut ceea ce este cu adevarat acolo. Acum, singurul lucru ramas este sa decidem ce sa facem cu ceea ce am invatat.

Luna noua in Scorpion: imposibilul devine posibil

Ceea ce candva parea terifiant si imposibil, acum incepe sa devina realizabil.

Toate astea se intampla pentru ca am facut munca interioara. Am investit timp in a creste si in a vedea intelesul din spatele evenimentelor. Am ales sa renuntam la iluzii si la ceea ce ne oprea de la a trai o viata autentica. Am invatat treptat ca realitatea poate fi mai buna decat iluzia perfectiunii.

In timpul acestei luni noi vom simti un impuls inspre persoana care ne pune sufletul pe jar. Vom incepe sa simtim cum ni se clarifica ceata din inima. Vom incepe sa vedem calea.

Poate ca a fost o calatorie lunga si ciudata, dar acum vedem ca totul s-a intamplat exact asa cum trebuia pentru a ne ajuta sa devenim oamenii care suntem acum.

Nimeni nu iubeste la fel, dar cu totii vrem sa fim iubiti pentru ceea ce suntem. Atunci incepe magia cu adevarat sa straluceasca si sa arda intre oameni.

Vrem pe cineva care sa fie capabil sa stea in stralucirea luminii noastre si sa nu se sperie. Vrem pe altcineva care sa se uite la intunericul nostru si sa ne ofere o lumanare, astfel incat sa fim capabili sa ne vedem pe noi insine.

Vom primi ceea ce credem ca meritam.

Si daca acum ceva timp era infricosator sa ne imaginam ceea ce voiam, timpul acela a trecut. Am ajuns intr-un loc in care stim ce ne dorim.

Stim ce este posibil. Stim ce meritam.

Pentru ca am aflat ce inseamna dragostea cu adevarat.

 

Sursa: elephantjournal.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *