Luna Noua in Leu si Eclipsa totala de Soare 21 august Intensitate maxima
Spiritualitate

Luna Noua in Leu si Eclipsa totala de Soare, 21 august: Intensitate maxima

Cel mai asteptat eveniment astrologic al anului a sosit: Luna Noua in Leu si Eclipsa totala de Soare.

Luna Noua in Leu, cea de-a doua Luna Noua in Leu la rand, marcheaza marele final al acestui sezon de eclipse si un inceput nou la nivel colectiv si personal.

Pe 21 august, aceasta Luna Noua este incarcata si de puterea stelei stralucitoare Regulus si, foarte important, este potentata de Eclipsa totala de soare.

Poarta galactica reprezentata de aceasta eclipsa este disponibila pentru noi toti.

Dupa Luna Noua in Leu experimentata in iulie – care ne-a ajutat sa punem lucrurile in miscare –  aceasta energie a lunii noi din august este totala, fara compromisuri, fara ezitari, dubii sau reticenta.

Luna trecuta am plantat semintele pentru un un traseu nou care sa ne dea putere si sa ne aduca bucurie.

Intentii la Luna Noua in Leu

Poate ca ne-am vizualizat construindu-ne o viata in care sa ne manifestam talentele si unicitatea in lume. Poate ca ne-am exprimat dorinta sa stralucim, sa iubim si sa fim iubiti.

Dar nu e suficient.

De data asta, vocile noastre trebuie sa fie mai rasunatoare, dorintele noastre sa fie mai puternice si visele noastre mai indraznete.

Trebuie sa simtim angajamentul fata de aceasta viziune a implinirii de sine in fiecare fibra a fiintei noastre.

Trebuie sa putem sa credem inainte de a vedea.

Sa actionam ca si cum s-a intamplat deja. Sa stam aliniati in credinta ca totul va intra pe fagasul firesc sufletului nostru. Si sa actionam in concordanta.

Determinarea noastra sa fie totala iar eforturile noastre sustinute.

Inima noastra sa devina generatorul acestei dimensiuni in care bucuria si recunostinta sunt supreme.

Este acum ori niciodata.

Regulus ne solicita nimic mai putin decat regalitate, integritate si o ardoare care sa se potriveasca cu caldura si stralucirea sa.

Intensitatea eclipsei solare

Eclipsele ne accelereaza cresterea si ne imping dincolo de zona de confort. Este un proces care devine mai usor daca ne miscam in directia energiei si renuntam la rezistenta.

Depinde doar de noi sa scoatem la lumina acest potential. In special acum cu Luna Noua in Leu si eclipsa in Leu, semnul Sinelui.

Trebuie sa iesim la lumina pentru noi. Sa credem in noi, sa fim dornici sa iesim la lumina pentru noi, cu pasiune si cu sentiment al scopului inalt, atat cat putem stapani. In cantitatea potrivita care ne permite sa aducem acest univers al plenitudinii si binecuvantarii in existenta.

Cu eclipsa in Nodul Nord al lunii, suntem impinsi printr-un tunel de spatiu-timp in mai multe posibile linii temporale viitoare care ne asteapta. Si suntem indemnati sa alegem sa traim ca si cum viitorul pe care ne straduim sa-l manifestam se intampla deja in fata ochilor nostri.

Deciziile luate acum au potentialul sa-si extinda consecintele pe perioade lungi de timp.

Putem sa simtim o conexiune cu temele care au iesit la suprafata la Luna Plina: eliberare, revolutie, gasirea conexiunilor de suflet, taierea legaturilor cu trecutul toxic.

Pentru ca este scris in stele: ne dez-vatam, ne de-programam, ne de-conditionam. Pentru a invata cum sa alegem bucuria in locul disperarii, entuziasmul in locul apatiei, bogatia de resurse in locul inertiei, stima de sine in locul conformismului si fricii, in ciuda a tot ceea ce am fost invatati in trecut.

Schimbarea incepe cu fiecare din noi.

Sursa: mysticalraven.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *