Luna Noua in Berbec: Focul interior al manifestarii

Publicat: 27 martie 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

Pe 28 martie avem Luna Noua in Berbec. Aceasta Luna Noua ne va reaprinde focul interior. Vom fi ajutati sa ne focalizam pe planul fizic, pentru a materializa creatiile sufletului nostru in fizic. Pentru ca asta am venit sa aducem aici, pe Pamant.

La aceasta luna noua in Berbec experimentam un fel de renastere samanica. Acest proces se intampla dupa ce ne-am scufundat adanc in taramurile interioare, dincolo de sentimentul separarii, imbratisandu-ne umbrele si lumina in egala masura.

Am experimentat moartea Egoului si am inviat in Adevaratul Sine, invatand sa stam in adevarul si puterea noastra. Acum suntem pregatiti sa pasim pe calea integrarii, a transformarii si a expansiunii fara sfarsit.

Luna Noua in Berbec: energia masculina a manifestarii

Intram si mai mult acum in energiile masculine ale acestui an. Avem insa disponibila si energie feminina, astfel incat sa nu uitam cum ar trebui sa ne simtim in echilibru. Unificati cu esenta masculina si feminina, inainte de a o materializa in plan fizic.

Gradul in care se afla aceasta Luna Noua – 7 – este o alta confirmare a initierilor prin care am trecut inainte de a fi capabili sa coboram esenta noastra reala in fiinta noastra. Numarul 7 reprezinta trezirea spirituala care apare cand am stapanit partea umana si inceputul mersului spre o noua cale a reamintirii sufletului si integrarii.

Aceasta luna noua va fi relevanta si la nivel colectiv. Sunt multe suflete care isi vor imbratisa scanteia divina, vor iesi de pe calea veche si vor imbratisa noul.

Renastere prin foc

Este timpul renasterii din cenusa vechiului in puritatea adevarului. Berbecul are o energie foarte puternica, iar daca este directionata cu intelepciune, poate fi un izvor de purificare.

Avem si 7 planete in foc in aceasta perioada. Vom fi ajutati sa renastem prin foc si sa incepem sa lucram cu planul fizic, asa cum am facut pana acum cu cel eteric.

Te iubesti si te hranesti? Sau iti folosesti forta si puterea interioara pentru a te focaliza pe ceilalti, pentru a te atasa de ei, in loc sa te onorezi pe tine mai intai? Iti folosesti relatiile ca pe o cale de a scapa de realitatea faptului ca inca nu te iubesti si nu te accepti pe tine? Gasesti securitate mai degraba in iubirea altora, in loc sa simti acest lucru in interiorul tau?

Este momentul sa ne intrebam daca suntem in negare si refuzam sa fim singuri si de aceea mentinem relatii fortate. E momentul sa simtim afectiune pentru noi insine. Cei care se simt intregi si in bucurie cu tot ceea ce sunt, pot manifesta o relatie dintr-un spatiu de iubire si nu dintr-o stare egotica de a fi.

Manifestarea lumilor interioare

Este momentul sa schimbam toate situatiile care nu se misca in directia Sufletului nostru. Si sa ne directionam forta spre crearea unor situatii favorabile in plan fizic si pentru a reorienta traiectoria dorintelor si manifestarilor. Exista un moment pentru orice. Acum este momentul sa actionam si sa impamantam viziunile interioare.

Suntem fiinte nelimitate, chiar daca acum experimentam o versiune limitata a ceea ce suntem cu adevarat. Am venit aici cu puterea de a crea Universuri in ceea ce numim realitatea fizica.

Acest lucru este la fel de Divin ca orice alta creatie non-fizica. Insa ne restrictionam pe noi atunci cand folosim aceasta forta creativa interioara pentru a crea haos interior in loc de expansiune nelimitata.

Este momentul acum sa incepem sa folosim acest foc interior pentru a manifesta acele lumi interioare la care visam. Fara sa ne mai fie frica de maretia luminii noastre interioare, ci folosind-o in numele Iubirii Divine, pentru a aduce acele realitati invizibile in planul fizic.

Aceasta luna noua in Berbec este un reminder cosmic al faptului ca e momentul sa stapanim principiul masculin. Principiul care manifesta, care protejeaza si onoreaza ceea ce este tangibil, in esenta.

Ofera-ti permisiunea sa te bucuri de tot ceea ce ti-ai imaginat in aceste luni anterioare, ofera-ti permisiunea sa fii puternic si in acelasi timp umil, creatorul care ai venit aici sa fii.
Sursa: http://www.starseedsoul.com/

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *