Spiritualitate

Luna Nouă în Berbec, 5 aprilie 2019: Ego și Suflet

În această perioadă, trecem printr-un portal de energie puternic, care a început în martie și va continua până la Luna Plină din 19 aprilie. Luna Nouă din 5 aprilie este punctul de mijloc în această călătorie.

Avem acum ocazia să evaluăm dacă suntem cu adevărat pregătiți pentru ceva nou. Mulți simțim deja acest lucru. Simțim impulsul interior de a ne elibera vechea versiune. Simțim chemarea să curățăm credințele vechi și să topim blocajele trecutului.

Acum putem îmbrățișa un nou mod de a fi. Acest portal de energie ne oferă ocazia să creștem și să ne reînnoim.

Energia Lunii Noi în Berbec este cel mai bun moment pentru a manifesta, stabili scopuri, planta seminte și intenții. Luna Noua din Berbec este una din cele mai bune perioade pentru a stabili cum vrem să arate viitorul.

Berbecul reprezintă leadership și acțiune. Luna Nouă în Berbec potențează energia cosmică care ne aduce mai aproape de viața pe care o dorim.

Putem să trimitem dorințele noastre în Univers cu încrederea că vor fi auzite și că vom găsi pașii de care avem nevoie pentru a-i transforma în realitate.

Însă acum, chiar și la capitolul manifestării, a venit momentul să abordăm energia în mod diferit. A venit timpul să pășim mai profund în energia sufletului și să ieșim din ego.

A manifesta din energia sufletului

De foarte multe ori, atunci când ne dorim să manifestăm lucruri și să stabilim intenții, rămânem adesea prinși în ego.

Ego-ul este cel care intră în acțiune atunci când ne stabilim scopuri și avem fantezii legate de realitatea pe care ne dorim să o creăm pentru noi.

Ego-ul este cel care se alimentează când ne imaginăm o versiune mai bună a noastră și a vieților noastre.

Pentru că în călătoria în această dimensiune fizică, ego-ul este la fel de important ca sufletul. Însă a venit momentul să echilibrăm balanța. E nevoie să adaugăm o nouă bucățică acestei ecuații și să învățăm cum să ne abandonăm.

Planul sufletului și Sinele mai înalt

A ne abandona înseamnă a avea încredere că sufletul a stabilit deja traseul înainte de a veni în această viață. 

Desigur, avem întotdeauna liber arbitru și libertatea de a alege, însă e important să ne aducem aminte că sufletul a planificat deja cel mai bun traseu. Sufletul tău a creat o amprentă a ceea ce tânjea să experimenteze în această existență.

Sufletul a venit aici cu un plan prestabilit și, deși uneori nu avem acces conștient la tot acest plan, ne sunt dezvăluite bucățele din el pe măsură ce învățăm să ne abandonăm și să avem încredere în curgerea vieții.

Calea pe care sufletul a trasat-o deja este calea Sinelui mai Înalt. Este calea Divinului. Când ești în acord cu această cale, nu mai există nevoia de a avea dorințe, de a împlini scopuri și obiective. Singurul scop este să rămâi aliniat.

Nu e nevoie să forțăm ceea ce ne este destinat. Nu e nevoie nici să fugim sau să ne agățăm. Destinul nostru cel mai înalt ni se revelează pas cu pas. Trebuie doar să ne aliniem cu el și să-i permitem Universului să preia conducerea.

Dincolo de luptă

Acum, suntem invitați să pășim în afara ego-ului și să ne abandonăm. Vom fi ghidați să ne aliniem cu Divinul și să avem încredere că vom primi exact ceea ce avem nevoie.

Nu e nevoie să luptăm. Putem să punem jos armura și sabia de Războinic și să permitem Zeiței din noi să preia conducerea.

Energia masculină, reprezentată de energia Berbecului ne încurajează să stabilim scopuri și obiective. Energia feminină ne încurajează să ne aliniem fluxului și să avem încredere că orice e nevoie să vină înspre noi va veni, atât timp cât rămânem aliniați.

Zeița ne amintește că nu e nevoie să ne scriem visele sau să ne facem liste cu obiective. Ea ne încurajează să rămânem în flux și să avem încredere că totul funcționează înspre binele nostru suprem.

Știe că trăim în lumea fizică și că avem nevoie ca ego-ul să supraviețuiască dar știe și că există o altă abordare, un alt fel în care ne putem manifesta și exprima cine suntem cu adevărat.

La această Lună Nouă în Berbec, care aduce energia manifestării, provocarea este să rezistăm tentației de a manifesta dorințele care provin din ego. Să ne întrebăm dacă ceea ce ne dorim vine dintr-o chemare a inimii și a sufletului sau e o iluzie construită de ego.

Să facem totul dintr-un loc în afara judecății. Uneori, ego-ul vrea ceva din anumite motive. Dacă simți că este autentic pentru tine într-un anumit moment, poți să-ți îndeplinești aceste scopuri venite din Ego fără să te simți vinovat. Ai permisiunea de a face ceea ce ai nevoie să faci.

Dar, dacă privești în interior și ai suspiciunea că scopurile tale nu sunt ceea ce par, atunci dă-ți permisiunea de a lucra la ele sau de a renunța la ele. Poate au nevoie să devină mai fluide sau poate vei descoperi că sunt de fapt blocaje care te-au ținut pe loc atâta timp.

Lasă  Universul să te ghideze spre calea perfectă pentru tine. Ai încredere că sufletul tău știe calea și are deja un plan pentru tine. Ai cu tine ghidul, sufletul tău, esența din tine care știe fiecare detaliu.

Mintea ta conștientă poate că nu-și amintește aceste detalii. Nu contează, pentru că atât timp cât ai încredere, vei fi ghidat.

Lasă Universul să te ghideze. Să-ți arate calea. Abandonează-ți planurile, viziunile personale, dorințele și cere să fii ghidat la nivel mai mare.

Când îți ocupi locul, cu calm și liniște, în propria ta inimă, totul se așează la locul său, pentru că tu te-ai așezat în tine.

Adaptare: foreverconscious.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *