luna noua in sagetator
Spiritualitate

Luna Noua din noiembrie: lumina si usurinta

Luna Noua din noiembrie ne va ajuta sa iesim la lumina, sa gandim la scara mare si sa ne deschidem inimile spre un nou val de energie pozitiva si spre abundenta.

Luna Noua reprezinta startul unui nou ciclu. Ultima luna noua a fost in semnul Scorpionului. In acest ciclu, am fost cu totii incurajati de Univers sa sapam adanc si sa scoatem la suprafata emotii profunde pentru a le elibera.

Noiembrie aduce un nou ciclu, care va atinge punctul culminant la Luna Noua in Sagetator, pe 29 noiembrie. Daca energia Scorpinului ne-a indemnat sa mergem in intunericul din noi, energia Sagetatorului ne va ajuta sa ajungem la lumina.

Am petrecut suficient timp in intuneric. Acum este timpul sa iesim la lumina, sa incepem sa ne extindem viziunea si sa ne deschidem inimile.

Luna noua din noiembrie ne va trimite valuri de energie care ne vor permite sa vedem lucrurile dintr-o perspectiva inalta. Ne vom deschide nivelul de constientizare spre noi taramuri.

Luna Noua din Noiembrie: un nou ciclu al luminii

Energia Sagetatorului este electrica, pozitiva si mult mai important, generoasa. Ne va oferi foarte multe daca ne acordam la ea.

Luna Noua din Sagetator va aduce un nou ciclu al trezirii. In multe feluri, ne vom simti renascuti si incarcati dupa un an lung de curatare.

2016 a fost un an al sfarsiturilor. Acum vom incepe sa incheiem aceasta energie pentru a face spatiu pentru nou.

Luna Noua din noiembrie va sustine aceasta cauza a noului. Acea oportunitate noua pe care o asteptam va aparea in aceasta perioada, ca si cum universul ne ofera un dar.

Luna Noua din Sagetator ne va oferi o schimbare in constientizarea noastra. Vom trece de la ceea ce am lasat in urma spre directia care ne asteapta.

Aceasta energie a lunii noi ne va ajuta sa reflectam si sa celebram cat de departe am ajuns. Si cat de multe am dobandit in acest proces.

Cu totii meritam sa ne onoram si sa ne hranim sufletele, avand in vedere cat de grele au fost ultimele 11 luni.

Creativitate, cu usurinta

Aceasta luna noua va sublinia potentialul creativ sa se manifeste si sa mearga inspre ceea ce ne dorim cu adevarat.

Daca este ceva ce isi doresti sa obtii, daca este ceva ce vrei sa schimbi in viata ta, aceasta Luna Noua este momentul perfect sa pui planurile in miscare.

Aceasta Luna Noua te va sustine sa gandesti mare, sa fii optimist si sa-ti focalizezi atentia pe cel mai bun rezultat. Tinteste sus si la scara mare la aceasta Luna Noua. Sageata Sagetatorului te va ajuta sa-ti atingi scopul.

Luna Noua din Noiembrie este incarcata cu iubire. Daca esti singur, Luna Noua iti poate aduce oportunitatea de a intalni pe cineva special.

Daca esti intr-o relatie, legatura se poate intari sau slabi, astfel incat sa poti vindeca ce ai nevoie sa vindeci acolo.

Energia sufletelor pereche este inalta in aceasta perioada. Mult mai multi oameni se vor deschide inspre astfel de conexiuni pe parcursul acestui moment. La nivel global, va creste vibratia legata de dragoste, parteneriat si comunicare.

Sufletul pereche nu trebuie sa fie o legatura romantica. Poate sa fie oricine care intra in viata ta si iti starneste sufletul.

Foloseste-ti intuitia

In acest ciclu al Lunii Noi, acorda atentie oamenilor pe care ii intalnesti si mesajelor pe care le primesti. Pentru ca poti primi un mesaj pe care sufletul are nevoie sa il auda.

Aceasta Luna Noua va amplifica energia intuitiva divina. Iti vor aparea oportunitatile potrivite, poti primi un mesaj puternic de la Univers si de la Spirit. Energia va fi inalta si accesibila celor care vor sa intre in acord cu ea.

Luna Noua din noiembrie aduce o energie pozitiva si inalta. Daca te-ai simtit instabil in ultima vreme, aceasta Luna Noua iti va aduce energia de care aveai nevoie.

Imbratiseaza aceasta energie, ramai deschis, deschide-ti inima si filtreaza ce intra in interior. Lucrurile la care ai lucrat atat de mult in timpul acestui an vor prinde contur acum, in acest ciclu nou al Lunii. Asa ca celebreaza si bucura-te. Meriti!

Sursa: http://www.lovehaswon.org/

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Alina spune:

    Multumesc. Chiar am nevoie, as zice ca e vital pentru mine, sa (mi) se intample tot ce poate aduce aceasta Luna Noua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *