Luna Neagra si Luna Noua: Impuls spre directia potrivita

Publicat: 28 septembrie 2016
Comentarii: 1 Răspunsuri

Luna Neagra apare atunci cand avem doua luni noi in aceeasi luna. Pe 30 septembrie, in unele parti ale Globului va fi luna noua in Balanta. In alte parti, Luna Noua va fi pe 1 octombrie.

Toti vom simti efectele Lunii Noi, insa cei care vor avea Luna Neagra vor simti aceasta energie amplificata si mai mult.

In mod traditional, Luna Neagra este legata de energia feminina si reprezinta un moment de claritate si trezire. Luna Neagra este extrem de puternica si indica un punct important in cadrul unui ciclu.

Luna Noua este despre eliberare si despre a da drumul vechiului, astfel incat noul sa apara. Luna Noua este un moment bun sa mergem in interior si sa petrecem timp acolo, facand curat in mintea subconstienta.

Luna Noua reprezinta plantarea unei seminte si a intunericului de care samanta are nevoie inainte sa inceapa sa infloreasca.

A avea doua luni noi intr-o luna e un proces de inflorire foarte puternica, care este deja in lucru de ceva timp.

luna-neagra1

Luna Neagra si oportunitatile ei

Luna Neagra din septembrie este plina de aspecte pozitive si plina de oportunitati. De fapt, intreaga saptamana de dinainte de Luna Neagra si zilele care urmeaza vor fi foarte pozitive si pline de pace.

Energia Lunii Negre este sprijinita de alte planete. E foarte probabil sa avem cu toti insight-uri si oportunitati interioare miraculoase in aceasta perioada.

De fapt, aceasta Luna Neagra are o forta foarte puternica. Ne poate ajuta sa manifestam toate visele noastre si dorintele cele mai puternice.

Daca e momentul sa schimbi ceva in viata ta, daca vrei sa construiesti noi idei si proiecte, aceasta Luna Neagra iti va oferi un impuls in directia potrivita.

Orice te framanta, orice indoieli si confuzii ai avea, totul poate deveni mai clar in jurul acestei lune negre.

Daca ai indoieli legate de orice, poate fi benefic sa vezi ce energii si oportunitati iti va aduce aceasta Luna Neagra.

luna-neagra

Energia sfarsitului – impuls inspre directia potrivita

2016 este intr-adevar un an al sfarsiturilor. Eclipsele recente din septembrie au pregatit calea catre ceea ce e nevoie sa fie eliberat si ceea ce are nevoie sa se sfarseasca.

Aceasta Luna Neagra ne va ajuta sa ne deschidem inima in fata a ceea ce trebuie sa se sfarseasca, sa acceptam energia sfarsitului si sa ne simtim eliberati de ea.

Insight-urile spirituale, sentimentele intuitive si emotiile pot fi amplificate in noaptea Lunii Negre. Din acest motiv, este important sa fim blanzi cu noi insine si sa avem incredere in inspiratia care ne apare in cale.

Luna Neagra va aduce o forta pozitiva in viata noastra. Ne va ajuta pe toti sa schimbam directia vietii noastre intr-un anumit fel.

Este o schimbare binevenita, una care ne va ajuta sa punem punct lucrurilor de care nu mai avem nevoie. Asta ne va ajuta sa inaintam in directia potrivita, cu claritate, cu energie si inspiratie.

Fii atent la ce iti apare in cale in jurul Lunii Negre. Cu siguranta te va ghida catre calea ta cea mai inalta.

Sursa: http://foreverconscious.com/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *