Luna Decembrie 2017
Spiritualitate

Luna Decembrie 2017: Reașezare în Sine, la un alt nivel

Luna Decembrie este o perioadă de shift profund, de mișcări interioare și exterioare. Urmată apoi de reașezare și regăsire a unui nou Sine, aflat pe un alt nivel, care ne pregătește pentru 2018.

Mercur intră în mișcare retrogradă între 3 și 22 decembrie și susține această energie de întoarcere spre Sine acum, la final de an.

Pentru că acum, în luna Decembrie, este momentul să vizităm trecutul. Să reflectăm la vechile noastre versiuni pentru a câștiga perspective noi, la care nu am avut acces până acum.

Analiză a trecutului și reevaluare

Această perioadă ne ajută să scoatem la iveală adevăruri îngropate și tipare care ne-au blocat mult timp să mergem înainte.

Avem acum oportunitatea de a intra pe tărâmul inconștient, pentru a înțelege lucrurile la un nivel mai profund. Vom primi mai multe mesaje de la intuiția noastră în această perioadă. E momentul să ne aliniem la energia acestor mesaje.

Anul acesta, Mercur intră în mișcare retrogradă în aceeași zi cu Luna Plină în Gemeni, pentru a intra în mers direct în timpul Solstițiului. Si Luna Plină și Solstițiul ne ajută să încheiem lucrurile la finalul anului.

Ni se oferă posibilitatea să încheiem anul acesta prin a clarifica orice motiv care ne-a oprit până în acest moment să înaintăm. În această energie, pot fi eliberate multe reziduuri, gânduri limitative din trecut și tipare energetice stagnante.

Cel mai bun mod de a naviga prin această energie este să luăm lucrurile încet și să ne oferim timp.

Nu este o idee bună să luăm decizii grăbite în această perioadă, pentru că încă nu avem toate informațiile necesare.

Darul ascuns în luna decembrie

Această perioadă poate fi considerată plină de provocări și inconveniente, însă la un alt nivel este un adevărat dar. Ne permite să accesăm tărâmurile ascunse ale minții și ne ajută să ne înțelegem pe noi înșine la un cu totul alt nivel.

Nu este momentul să începem lucruri noi sau să urmăm idei noi. Nu este momentul să avem conversații importante sau să comunicăm idei definitive și decizii. Este un moment de reflecție interioară. Este momentul să revizităm trecutul și să simțim unde vrem să mergem din acest punct.

Tema pentru luna decembrie este eliberarea tuturor blocajelor mentale și a tiparelor din 2017, astfel încât să intrăm în 2018 cu o nouă perspectivă.

Orice mesaj ai nevoie să auzi va ieși la suprafață în această perioadă. Însă este posibil  să nu înțelegi aceste mesaje până când Mercur intră în mișcare directă, pe 22 Decembrie.

Urmează-ți intuiția

Pentru a intra mai mult în contact cu mesajele intuiției tale, este necesar să-ți petreci timp purificându-ți mintea de orice gând nenecesar și de vorbărie mentală.

Astfel, vei primi mesaje din ce în ce mai clare și îți vei observa mintea dintr-un loc linistit. A ține un jurnal sau a-ți da timp pentru contemplarea gândurilor și sentimentelor care ies la suprafață sunt activități foarte importante în această perioadă.

E nevoie însă de răbdare pentru a pune cap la cap toate bucățile de puzzle.

E important să folosim această ultimă lună din an pentru a curăța toate ungherele minții și a lucra cu toate blocajele mentale și tiparele energetice care ne opresc să fim ceea ce vrem să fim.

Adaptare de pe site-ul http://foreverconscious.com/

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *