Legea atractiei

Publicat: 15 mai 2008
Comentarii: Fără răspunsuri

legea atractiei
legea atractiei

Poate ati auzit expresii de genul “cine se aseamana se aduna” sau “la omul sarac nici boii nu trag”. Expresii populare care ascund un adevar general valabil, indelung discutat si promovat in ultima vreme in literatura de specialitate- evolutie spirituala (“Cere si ti se va da”, Editura Adevar Divin, “Legea atractiei” si “Uluitoarea putere a emotiilor”, Editura Prestige)si in filme de genul “The Secret” si “What the bleep do we know?’

Expresiile recunosc faptul ca legea atractiei este baza a tot ce se manifesta si a tot ce ajungem sa experimentam. Ele proclama de fapt, responsabilitatea omului pentru propria viata, demonteaza teoria destinului si a predestinarii si ridica omul la rang de creator absolut al propriului univers.

Totul porneste de la lucrurile si starile spre care ne indreptam atentia. Fie ca ne aducem aminte de ceva din trecut, observam ceva din prezent sau ne imaginam ceva legat de viitor, gandurile activeaza in noi o anumita vibratie. Aceasta este legea atractiei universale.

Universul nu face decat sa ne trimita inapoi lucruri corespunzatoare cu natura vibratiei emise.

Daca ne gandim tot timpul la boala si neajunsuri, nu avem cum sa primim sanatate si abundenta, asa cum nu putem receptiona Kiss FM pe frecventa pe care functioneaza Europa FM.

Lucrurile la care ne gandim si pe care le amplificam prin reactii emotionale sunt cele pe care le vom atrage in viata noastra. Punctul de atractie al fiecaruia este atentia. Lucrurile carora le dam atentie ne vor marca viata.

Ce avem concret de facut pentru a ne mentine punctul de atractie la un nivel vibrational ridicat si pentru a atrage in viata noastra lucrurile pe care ni le dorim? Primul sfat pe care il regasim in discursurile specialistilor este urmatorul: “Simte-te bine!” Cu cat ne vom simti mai bine, cu atat mai bine se vor aranja lucrurile pentru noi.

De fapt, intreaga lege a atractiei se poate exprima intr-o fraza: atragem lucrurile la care ne gandim in mod frecvent. Nu este nimic magic. Sunt doar lucruri de bun simt, lucruri stiute demult (dovada expresiile provenite din intelepciunea poporului), explicate acum dintr-o perspective holistica, care porneste de la lucrurile mici din viata fiecaruia si ajunge pana la modul cum decurge viata in univers.

Gandurile pozitive creeaza sentimente pozitive, sentimentele creeaza actiuni iar actiunile sunt urmate de rezultate pozitive. Pe de alta parte, atitudinea negativa atrage dupa sine o viata nefericita, in care oportunitatile ne ocolesc si oamenii ne evita. Gandurile noastre sunt profetii de autoimplinire.

Acesta este rolul procesului de dezvoltare personala si evolutie spirituala: de a face ca profetia sa ne fie cat se poate de favorabila.

Sa fim asadar constienti in fiecare clipa de acest adevar. Sa incepem prin a ne crea ziua in mod constient, prin a vizualiza ceea ce ne dorim si prin a emite ganduri aflate pe aceeasi frecventa cu dorinta noastra. Sa transformam fiecare zi intr-un mic “atelier al creativitatii” si sa ne repetam afirmatii precum :

“ Imi place sa fiu aici; recunosc valoarea si puterea acestui timp. Ma simt foarte bine cand sunt aici. Ma vad pe mine insumi intr-un fel de bloc de ansamblu, pe care stiu ca l-am creat eu insumi, dupa dorinta mea. In acest tablou al meu sunt plin de energie, neobosit si ma misc prin viata fara a intampina rezistenta. In timp ce ma vad intrand si iesind din masina mea, intrand si iesind din cladiri, camera, discutii si experiente de viata, ma vad curgand fara efort, confortabil si fericit. Ma vad pe mine insumi atragandu-i doar pe cei care sunt in armonie cu intentiile mele din acel moment. Si cu fiecare moment imi este din ce in ce mai impede ce anume imi doresc. Ceea ce conteaza este ca eu sunt multumit cu mine insumi, si dupa cum ma vad, chiar asa sunt.”

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *