Lună Plină în Fecioară 2 martie 2018 îmbrățișează-ți destinul
Spiritualitate

Lună Plină în Fecioară, 2 martie 2018: Îmbrățișează-ți destinul!

Luna Plină în Fecioară ne reamintește că depinde de noi să ne manifestăm destinul. Este un apel la a ne îmbrățișa individualitatea și a ne exprima adevărul.

Putem să ne lăsăm orbiți de așteptările societății sau ale părinților care ne-au spus de mici cine vom fi. Adevărul este că suntem mai mult decât ceea ce au planificat ceilalți pentru noi.

A sosit timpul să dăm drumul credințelor impuse asupra noastră de forțe externe și să ne înrădăcinăm în adevăr.

Destinul și întrebarea Cine suntem cu adevărat?

Este timpul să punem sub semnul întrebării credințele noastre și sursa de unde provin ele. Sunt ale noastre? Credem cu adevărat în ele? Sau sunt povești pe care continuăm să le propagăm din inerție?

Adevărul este că alegem ceea ce credem. Și putem schimba ceea ce alegem. Putem alege să nu mai permitem să ni se spună din afară cine suntem.

Claritate și adevăr

Este un moment care ne oferă mai multă claritate legat de ceea ce vrem să fim.

Această lună plină ne amintește că, dincolo de toată energia grea de pe Pământ din acest moment, avem libertatea să trăim viețile pe care ni le dorim.

Incertitudine și redefinire

Această lună plină aduce lumina adevărului și în relațiile și situațiile cu ceilalți.

Există multă incertitudine acum în aer care își cere dreptul în relații.

Această incertitudine se datorează și gândirii super analitice și tendinței de a fi critic și plin de judecăți legate de locul în care simțim că avem nevoie să fim acum.

Fecioara vrea să știe care este planul, iar atunci când nu știe se poate simți pierdută. Putem simți deconectare acolo unde percepem că lucrurile nu au o linie de mișcare înainte.

E nevoie acum să căutăm răspunsurile potrivite dar și să fim conștienți de posibilitatea de a fi critici sau de a ne judeca prea mult pe noi și pe ceilalți legat de punctul în care suntem sau am vrea să fim.

Sursa: https://thegoddesscircle.net

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *