Iluzie si realitate

Publicat: 30 ianuarie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

iluzie si realitate
iluzie si realitate


Viata cotidiana pe care noi o percepem cu cele 5 simturi ale noastre nu e realitatea, ci o simpla iluzie. Si chiar daca vorbim de ceva mai mult decat de o iluzie optica, fizica cuantica a demonstrat ca spatiul si timpul sunt iluzii ale perceptiei. Deci, corpurile noastre nu sunt cu adevarat o realitate, chiar daca ocupa acest spatiu in Univers:

Ernest Rutherford a executat un experiment in Manchaster, care i-a dezvlauit interiorul unui atom. Oamenii de stiinta au fost socati cand au descoperit ca atomul este aproape in totalitate spatiu gol. Atunci s-a pus intrebarea: Cum e posibil ca acest atom gol sa alcatuiasca lumea solida care ne inconjoara ?

Acesta este subiectul unui film de spiritualitate extrem de interesant pe care va invit sa-l urmariti :

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *