Exista o garantie a faptelor noastre?

Publicat: 7 octombrie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

exista-o-garantie-a-faptelor-noastre
exista-o-garantie-a-faptelor-noastre

Zilele trecute ma intrebam daca poate exista cu adevarat o garantie a vietii: a cuvintelor, a gesturilor sau a faptelor noastre.

O anumita parte a fiintei noastre va cauta intotdeauna o garantie pentru ceea ce traieste zi de zi.

Poate ca aceasta garantie va lua forma etichetelor pe care le lipim in jurul nostru precum cele de “prieten”, “iubit”, “tata”. Sau poate ca va lua forma promisiunilor sau juramintelor pe care le facem pentru a-i tine pe ceilalti aproape.

Insa fiecare garantie nu face altceva decat sa contureze si mai profund imprevizibilitatea fiecarui moment.

I-ati dat vreodata cuiva cuvantul vostru pentru a afla subit ca nu-l veti mai vedea niciodata? Ati simtit candva ca ati face orice pentru fiinta draga, insa in momentul in care v-a tradat, toate acele sentimente au pierit? V-ati promis voua insiva ca va veti iubi mai mult, insa neincrederea si dispretul v-au dat tarcoale mai repede decat credeati?Ati simtit vreodata cum intensitatea lui “Te iubesc” a palit pe masura ce o alta persoana a aparut in viata voastra?

Mai mult decat atat, ne repetam adesea diferite minciuni doar pentru a incerca sa ne convingem ca suntem in siguranta.

Cream legaturi bolnavicioase cu cei din jurul nostru doar pentru a nu simti singuratateacare ne apasa. Oare avem vreodata curajul sa afirmam cele mai dureroase lucruri pe care le-am ascuns atat de bine incat am ajuns sa ne traim minciuna?

Din punctul meu de vedere, avem o singura garantie in aceasta viata: momentul prezent.

Insa ironia face ca aceasta garantie sa fie atat de plapanda incat sa ceara o reinoire continua de parca este amenintata tot timpul de termenul de expirare. Intr-adevar, prezentul nostru este amenintat constant de imprevizbilitate si contradictii.

Insa, poate ca un singur lucru este cel care ne poate oferi acea garantie pe care o cautam, iar acesta consta in intensitatea trairilor noastre.

Cu siguranta ca trairea lor in cel mai profund mod cu putinta nu va alunga iminenta sfarsitului lor. Cu siguranta ca va veni un moment in care ne vom desparti de cei pe care ii iubim, in care ne vom simti mai singuri decat am fost vreodata sau in care cei care odinioara ne ghidau se vor indeparta de noi.

Dar toate aceste fapte nu vor anula niciodata importanta pe care acestia au avut-o candva in viata noastra.

Chiar daca aceste emotii sunt la fel de persiabile precum lumina unei lumanari, trairea lor profunda da nastere aceluiasi efect pe care lumanarea il are in intuneric. Si desi stim de la inceput ca lumanarea se va stinge, merita sa contemplam flacara in timp ce arde…

Voi ce parere aveti?

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *