Filme youtube: cele mai frumoase resurse online de crestere personala

Publicat: 18 mai 2015
Comentarii: 4 Răspunsuri

De-a lungul timpului, am urmarit filme youtube care m-au marcat, atat pe teme de interes pentru mine cat si filme ale unor oameni pe care ii apreciez.

Intotdeauna, cand vine vorba despre teme precum spiritualitate, constientizare, suferinta, fericire, meditatie, crestere personala, e recomandat sa ne luam informatiile de la persoanele care au autenticitate in mesajele lor si sunt recunoscuti in domeniul respectiv.

Mesajele unor oameni precum Wayne Dyer, Brandon Bays, Louise Hay, Byron Katie, Deepak Chopra, Eckhart Tolle, Osho merita sa fie luate in seama.

Sunt modele la care m-am raportat in perioada cautarilor mele intense, de care mai apoi m-am detasat, fara sa ii mai urc pe piedestal, dar a caror perspectiva are inca sens pentru mine.

Va recomand sa priviti materialele si filmele youtube de mai jos nu ca pe niste cai de acces la adevarul absolut detinut de acesti oameni, ci ca pe niste perspective pe care le puteti valida sau nu cu ajutorul discernamantului propriu.

Iata mai jos cateva din materialele mele preferate sub forma de filme youtube din domeniul cresterii personale si spirituale:

 • Filme youtube despre constientizare:

  Dr Wayne Dyer prezinta unul din cele mai interesante filme youtube despre cum sa atingi un nivel superior de constientizare:


Unul din numeroasele audiobook-uri cu Deepak Chopra vorbind despre constientizare la cel mai inalt nivel:

Brandon Bays vorbeste in acest film youtube despre modalitati de curatare a vechilor tipare de constientizare:

Filme youtube despre meditatie:

Echkart Tolle vorbind despre puterea prezentului in meditatie:

Deepak Chopra: meditatii pentru transformare si constientizare:

Meditatii ghidate pentru echilibrarea chakrelor cu Deepak Chopra:

Tehnici de respiratie si de relaxare:

Meditatie pentru eliberarea stresului:

Filme youtube despre suferinta si fericire:

Byron Katie despre cum sa te opresti din suferinta:

Despre fericire cu Eckhart Tolle:

Wayne Dyer despre cum sa fii fericit:

Si cateva din filmele youtube preferate de mine, cu oameni pe care ii apreciez in mod deosebit: Louise Hay, Osho, Byron Katie.

Louise Hay despre puterea afirmatiilor pozitive:

Meditatie ghidata cu Louise Hay:

Osho vorbind despre mindfulness:

Osho despre dragoste:

Osho despre casnicie:

Osho despre viitor:

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *