10 site-uri unde poti vedea filme online gratis despre spiritualitate

Publicat: 25 aprilie 2014
Comentarii: 11 Răspunsuri

 

In acest articol, iti vom prezenta 10 site-uri care contin filme online gratis ce abordeaza teme spirituale sau de dezvoltare personala.
filme-online-gratis

In acest articol, iti vom prezenta 10 site-uri care contin filme online gratis ce trateaza teme despre spiritualitate si dezvoltare personala.

Am hotarat sa cream acest articol pentru tine deoarece tot mai multa lume vizioneaza filme seriale online gratis subtitrate.

Asa ca ne-am gandit sa-ti fim de folos.

In lista de mai jos, vei gasi atat filme gratis online subtitrate in limba romana, cat si in limba engleza:

1. www.spiritus.ro (aici poti gasi atat filme spirituale, cat si documentare spirituale. Printre cele mai cunoscute nume putem aminti Nosso Lar, Ghandi, Karma si dreptul divin). De asemenea, tot pe acest site, poti gasi si filmul Da mai departe, film online ce a dus la aparitia site-ului nostru).

2. filmespirituale.blogspot.ro (filmele gratis online subtitrate pe care le poti gasi aici fac parte din categoria filme documentare, filme initiatice si filme spirituale). Cei pasionati de seriale, pot viziona pe acest site seriale spirituale precum Profetiile de la Celestine sau Equilibrum).

3. filmpentrusuflet.blogspot.ro (acest site cuprinde o serie de filme online despre spiritualitate, majoritatea avand subtitrare in limba romana. Aici poti gasi filmul Francesco despre viata Sfantului Francisc de Assisi sau emotionanta poveste de dragoste – Ghost.

4. entitateaom.ro (contine filme online gratis hd despre spiritualitate care se pot regasi si in cadrul site-urilor de mai sus. In schimb, noutatea acestei resurse provine din colectia de muzica ambientala si din prezentarile de carti ce abordeaza teme spirituale).

5. transformarea.wordpress.com (aici poti gasi filme precum Legile lui Zamolxe sau La Belle Verte).

6. astrodeva.wordpress.com (desi site-ul este dedicat astrologiei, contine numeroase filme online gratis, cat si documentare spirituale).

7. documentaresifilmespirituale.blogspot.ro (aici poti gasi documentare nesutitrare cu Mooji).

8. documentare.rightbe.com (Cartea Tibetana a Mortilor, Viata lui Iisus si Sapte minuni ale lumii budiste sunt doar cateva dintre filmele pe care le poti vedea online si gratis pe acest site).

9. binepentrutine.ro (contine o serie de filme si documentare spirituale subtitrate in limba romana).

Tu cunosti si alte site-uri in care putem viziona filme online gratis despre spiritualitate?

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *