Film: Despre gandire, ego si Sine cu Eckhart Tolle si Oprah

Publicat: 16 aprilie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

film despre gandire ego si sine cu eckhart tolle si oprah
film despre gandire ego si sine cu eckhart tolle si oprah

 

 • Pana unde merge identificarea noastra cu fluxul gandurilor?
 • Ce inseamna Ego?
 • Cum intram in contact cu Sinele adevarat?
 • Oare tehnicile de gandire pozitiva functioneaza cu adevarat?
 • Care sunt cele mai eficiente jocuri de gandire care functioneaza in interactiunea cu ceilalti?

Iata cateva intrebari care isi gasesc raspuns in filmul de mai jos, in care il vedem pe autorul celor doua carti exceptionale: “Puterea prezentului” si “Noul Pamant”.

Desi este usor sa enuntam diferite convingeri despre gandire, la fel de usor este sa renuntam la ele. Lasandu-ne purtati de valtoarea evenimentelor din viata noastra, observam cum adesea gandurile noastre sufera o transformare de neinchipuit.

La inceput, este posibil sa ne simtim tradati de propriile ganduri si sa ne intrebam ce ne va rezerva mai departe acest drum al spiritualitatii pe care am pasit.

Poate ca unul dintre cele mai evidente lucruri pe care le invatam despre gandire si despre mintea umana este cat de usor pot fi acestea manevrate in favoarea sau in defavoarea noastra.

Va vom lasa sa explorati toate aceste aspecte despre gandire, cat si despre macanismele egoului in filmuletul de mai jos:

Partea I:

Partea a II-a:

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *