Femeie “periculoasa”, avem nevoie de tine!

Publicat: 6 septembrie 2016
Comentarii: 2 Răspunsuri

Iat-o… ea este…genul de femeie periculoasa, de femeie care e mult prea mult. Femeia care iubeste prea mult, simte prea profund, cere prea mult, doreste prea mult.

Iat-o…cum cere prea mult spatiu, cu rasul ei, curbele ei, onestitatea ei, sexualitatea ei. Prezenta ei este ca cel mai inalt copac si cel mai impunator munte.

Energia ei ocupa intregul spatiu dintr-o camera. Ea este: o femeie periculoasa, care ocupa prea mult spatiu.

Iat-o…cum cauzeaza reactii prin faptul ca vrea prea mult. Vrea totul – prea multa fericire, prea mult timp singura, prea multa placere.

Va trece prin focurile iadului sa obtina acel lucru. Va risca totul pentru dorul inimii si al corpului ei. Asta o face sa fie ce e – o femeie periculoasa.

Pentru ca este, cu adevarat, o femeie periculoasa.

Iat-o, femeia care e prea mult, care face oamenii sa gandeasca prea mult, sa simta prea mult, sa fie prea mult.

Cu autenticitatea ei si siguranta de sine, aratata in felul in care se poarta pe sine prin viata. Cu rasul ei din strafundul fiintei, cu apetitul si pasiunea ei atroce pentru viata. Toti ochii sunt pe ea.

Femeie periculoasa, care esti prea mult…prea zgomotoasa, prea vibranta, prea onesta, prea emotionala, prea desteapta, prea frumoasa, prea dificila, prea senzitiva, prea salbatica, prea intimidanta, prea de succes, prea puternica, prea bucuroasa – prea mult..

…prea femeie, cu inima prea tandra si cu prea multe emotii.

O hedonista, feminista, cautatoare de placeri, empatica. Vrea atat de multe – dreptate, sinceritate, spatiu, intimitate, respect, sa fiu vazuta, sa fiu inteleasa, atentie completa si promisiunile care sa fie tinute.

A fost numita “pretentioasa” pentru ca vrea ce vrea si stie ce vrea. Este si “intimidanta” din cauza spatiului pe care il ocupa. A fost numita “egoista” pentru ca se iubeste pe sine. A fost numita  “vrajitoare” pentru ca stie cum sa se vindece pe sine.

Va continua sa fie la fel. Pentru ca vrea si simte si cere si ocupa spatiu. Trebuie.

Repunerea in drepturi a Divinului Feminin

Noi suntem femeile care suntem “prea mult” si care am fost exterminate timp de secole – pentru ca oamenilor le-a fost frica de noi. Au fost terifiati de puterea noastra, de modul in care cerem respect si in care gestionam adevarul a ceea ce suntem.

Cu totii am incercat sa o inabusim timp de eoni – in surorile noastre, in sotiile si in fiicele noastre. Chiar si acum, blamam femeia care e “prea femeie” atunci cand isi manifesta maretia, dorul si natura sa pasionala.

Si cu toate astea…ea infloreste.

In lumea mea si in fata ochilor mei, sunt martora asumarii puterii si a repunerii in drepturi a femeii periculoase. Femeia care este “prea mult” este, de fapt, Femeia salbatica sau Divinul Feminin.

Sunt eu, esti tu. Este principiul feminin plin de iubire. In sfarsit, are spatiu sa iasa la suprafata.

Daca ai fost etichetata ca fiind o femeie periculoasa, prea emotionala sau “bitchy”, atunci probabil este o femeie care e prea femeie.

Si daca esti…te implor sa imbratisezi tot ceea ce esti, in toata profunzimea ta. Sa nu te abtii si sa nu te abandonezi pe tine in maretia ta.

Uita tot ceea ce ai auzit, pentru ca a fi prea mult este un dar. Unul care poate vindeca, incita, elibera si ajunge direct in inima lucrurilor.

Sa nu-ti fie frica de acest dar si sa nu lasi pe nimeni sa te indeparteze de el. Darul tau de a fi prea mult este magic, este medicament. Poate schimba lumea.

Nu ma crezi? Uite: toate femeile care au facut istorie, cele care au dat voce schimbarii si si-au dat permisiunea sa fie exact ce sunt: Oprah, Ronda Rousey, Beyoncé, Kali, Misty Copeland, Janet Mock, Mary Magdalene . . . toate sunt mult prea femei.

Asa ca, te rog, Femeie care esti prea femeie: Cere. Cauta. Doreste. Extinde-te. Simte. Misca-te. Fii.

Fa valuri, aprinde-ti flacarile, da-ne frisoane. 

Te rugam, iesi la suprafata.

Avem nevoie de tine.

Sursa: Sexloveliberation.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *