Exercitiu de iertare

Publicat: 11 februarie 2010
Comentarii: 2 Răspunsuri

exercitiu de iertare
exercitiu de iertare


Relaxati-va cu cateva respiratii lente si profunde, inchideti ochii si asezati-va intr-o pozitie confortabila pentru a fi pregatiti sa incepeti exercitiul de iertare de mai jos.

Apoi incepeti urmatoarea meditatie ce contine cele mai profunde mesaje de iertare:

“Imaginati-va ca stati in picioare intr-un camp de la tara. Un drum se indreapta spre locul unde stati. Pe el vine tot ce aveti nevoie in plan material, emotional si spiritual. Drumul trece printr-un tarc inainte de a ajunge la voi.

Tarcul are doua porti: una spre drum si cealalta spre voi. Daca amandoua portile sunt deschise, tot ce aveti nevoie poate veni catre voi si darurile voastre catre lume vor putea porni de la voi.

Ori de cate ori nu iertam pe cineva, intemnitam acea persoana in mintile noastre si o biciuim mental cu verdictele noastre de vina si de condamnare.
Imaginea acelei persoane care ne infurie este prinsa in tarc in constiinta noastra, iar portile tarcului se inchid precum portile inchisorii.

In mod necesar intrati in tarc impreuna cu persoana pe care o judecati, pentru a o controla in timpul intemnitarii. Deci ambele porti sunt inchise si se blocheaza atat ceea ce daruiti, cat si ceea ce aveti nevoie sa primiti.

Priviti in interiorul tarcului acum si vedeti cine e acolo. Constientizati pretul mare pe care il platiti pentru tinerea in tarc a acestor oameni. Daca sunteti pregatiti sa iertati, imaginati-va ca portile tarcului se deschid automat.

Vizualizati ca oricine este in tarc iese liber, fericit si iertat. Transmiteti-le ganduri bune. Daca vi se pare greu, incercati sa iertati persoana si nu actele sale.

Pe masura ce iertati, simtiti eliberarea, usurarea si energia reinnoita, in timp ce resentimentele dispar. Asigurati-va ca nu ramaneti singur in tarc, lasand acolo doar judecata ego-ului fata de voi insiva.”

Aceasta meditatie are efecte la fel de puternice la nivel energetic precum o rugaciune de iertare. 

Asteptam sa ne scrieti care au fost efectele acestei meditatii si va invitam sa ne scrieti si alte exercitii de iertare pe care le-ati practicat si care v-au fost de folos in calea catre spiritualitate pe care o parcurgeti.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *