Esti creatorul propriei tale vieti!

Publicat: 10 august 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

esti creatorul propriei tale vieti
esti creatorul propriei tale vieti


Un lucru de care ar trebui sa fim constienti in fiecare moment este acesta: iti inventezi viitorul prin fiecare alegere pe care o faci, in fiecare moment al vietii tale. De multe ori insa, preferam sa jucam rolul de victima a propriei noastre programarii subconstiente! Articolul de fata este un imbold pentru toti cei care nu mai cred ca se poate schimba ceva in viata lor.

Pentru cei care, ingropati in frici si rutina, au uitat ca au o misiune personala de implinit si prefera sa se planga de cat de anevoios pare drumul, desi nu au facut nici un pas.

Una din cele mai bune metode de a ne imbunatati viata este aceea de a ne face o analiza a gandurilor. Cum putem realiza mai usor aceasta analiza? Privind rezultatele din viata noastra.

Sa ne uitam cu atentie la ceea ce ni se intampla si la ceea ce se petrece in jurul nostru.Asa capatam imediat feedback asupra modului nostru de viata si avem ocazia sa incepem sa schimbam ceva. Rezultatele pe care le vedem in jur sunt produsul final al acumularii de ganduri din mintea noastra. Gandurile noastre au greutate in procesul nostru de evolutie spirituala! Ele determina lumea in care traim! Multi dintre noi nici macar nu suntem constienti de majoritatea gandurilor pe care le avem.

Experientele noastre sunt percepute prin cele 5 simturi. Toate aceste experiente sunt inregistrate de mintea noastra subconstienta. Subconstientul nostru inregistreaza constant si cu mare rigurozitate toate evenimentele care ni se intampla, ce gandim despre ele si ce simtim in legatura cu ceea ce ni s-a intamplat. Daca iti imaginezi ceva si ti se pare ca ti se intampla chiar atunci, adica ai o imagine mentala foarte clara careia ii asociezi emotii puternice, asta inseamna ca subconstientul tau trateaza acest lucru ca pe o experienta reala, care se intampla in prezent. El doar inregistreaza ceea ce vede, si traieste permanent in prezent, fara sa faca distinctia intre trecut si viitor, intre realitate si imaginatie.

Inregistrarile subconstiente formeaza sistemul de credinte si imaginea de sine. Aceasta imagine de sine pe care ne-o formam provine din credinte acumulate si judecati de valoare, bazate pe experiente din trecut, referitoare la ceea ce putem sau nu putem face.

Functia unei parti importante din subconstientul nostru este sa armonizeze mediul nostru exterior cu imaginea noastra despre noi insine.
Ati observat ca atunci cand nu va simtiti prea increzatori in propriile dumneavoastra forte, intotdeauna se gaseste cineva care sa va reaminteasca acest lucru? Sau ca atunci cand va faceti griji in legatura cu banii, se intampla mici evenimente care necesita sa cheltuiti bani neplanificat? Asta pentru ca ce este in interiorul nostru se reflecta intotdeauna in exterior.

Iata cum vorbeste despre acest subiect Gregg Simmons, profesor al Scolii de Iluminare Ramtha, intr-o carte recent aparuta la Editura Prestige: “ Toate acestea le vei face si tu… si chiar mai multe- Fizica schimbarii.” :

“Frumusetea campului cuantic este ca toti isi capata realitatea convingerilor lor. Tot ce avem de facut este sa ne schimbam asteptarile, iar elementele care formeaza mediul nostru se vor schimba, pentru a reflecta aceste modificari. Daca traim in obiceiuri si in rutine, atunci vom continua sa asteptam aceleasi rezultate, in fiecare zi. Campul cuantic doar asculta ordinele pe care le primeste de la gandurile fiecarei persoane.

O informatie pe care fiecare fiinta omeneasca trebuie sa o stie si care va aduce eliberarea lumii este ca fiecare persoana este Observatorul in propria sa viata. Orice observa, orice lucru pe care isi concentreaza atentia se va colapsa ca experienta personala. De aceea, fiecare e responsabil de propria lui realitate si nimeni nu are dreptul sa invinovateasca sau sa judece pe nimeni si nimic, pentru starea in care se afla in viata.

In mod automat, acest lucru iti va aduce experienta puterii si a responsabilitatii supreme. Niciodata n-ai mai fi victima. Ai vedea doar ca, uneori, faci aceste alegeri proaste. In loc sa invinovatesti pe cineva, vei vedea aceste alegeri ca pe instrumentele folosite pentru a naviga pe o cale, catre o experienta anume. In teatrul mini-lumii tale, ai scena care iti permite sa faci experimente cu alegerile si sa faci schimbari pe baza acelor alegeri.

Totul exista ca urmare a unui vis sau a unei contemplari. Totul poate fi inlocuit si schimbat cu un vis nou.
Daca mecanica cuantica are dreptate, atunci noi, ca Observatori, ne cream lumile prin propriul nostru gand. Ca urmare, lumea este o constructie a convingerilor noastre individuale. Ea este atat in afara, cat si inauntru. Insa putem sa ne schimbam mediul si pe cei din acel mediu, modificandu-l din interior. “

Fragmentul de mai sus confirma faptul ca teoriile fizicii cuantice sustin posibilitatea creatiei deliberate a realitatii prin intermediul gandurilor. Asadar, avem si sprijinul stiintei in acest demers al nostru de a ne crea in mod constient experientele de viata prin gandurile noastre. Nu trebuie decat sa facem primul pas! Sa ne aducem aminte pe tot parcursul calatoriei si al procesului de evolutie spirituala ca ne asteapta un viitor luminos, ca suntem in siguranta si ca suntem iubiti!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *