Energiile lunii octombrie: Pregătiți pentru nivelul următor?

Publicat: 29 septembrie 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

La sfârșitul lui septembrie avem două evenimente  astrologice majore care s-au construit în ultimele săptămâni și vor continua să influențeze și energiile lunii octombrie. Jupiter în Balanță se află în opoziție cu Uranus în Berbec iar Pluto este în staționare directă în Capricorn.

Ambele evenimente sunt importante și pun capăt perioadei de Pluto retrograd din ultimele cinci luni.

O planetă are cea mai puternică influență atunci când staționează direct, iar Pluto reprezintă chiar energia puterii. Astfel, vom începe să ne simțim mai împuterniciți în ceea ce vom face în perioada următoare și cu mai multă încredere în sine. 

Energiile lunii octombrie: Expansiune și libertate interioară 

Datorită efectelor opoziției Jupiter-Uranus din aceasta perioadă, ne simțim împuterniciți să ieșim din încarcerarea obstacolelor și a constrângerilor interioare și exterioare care ne blochează calea spre mai multă libertate personala și trăirea unei vieți autentice.

Puterea lui Pluto este amplificată de planetele Venus și Marte aflate acum în Fecioară. Este momentul să mergem înainte în iubire, relații și proiecte creative.

Jupiter este planeta care extinde tot ceea ce atinge. Uranus este planeta conștientizării, a șocurilor care ne zdruncină ca să ne trezească spre următorul nivel.

Împreună, cele doua planete ne expansionează orizonturile interne și externe și zona de confort, pentru a da naștere schimbărilor cu adevărat revoluționare în viețile noastre. Suntem susținuți de energiile lunii octombrie să mergem la nivelul următor, indiferent ce înseamnă asta.

Este în aer în această perioadă o revoluție a conștiintei, atât la nivel personal cât și colectiv. Ne simțim inspirați să mergem dincolo de tot ceea ce am crezut vreodată că este posibil.

Inspirația funcționează acum la un nivel mai mare, iar ideile se extind dincolo de orizontul cu care ne-am obișnuit până acum. Simțim dorința să ne expansionăm cunoașterea și orizonturile.

E important în această perioadă să ne urmăm inspirația și ghidarea interioară, pentru a ne expansiona în zonele în care avem nevoie cel mai mult să ne conectăm la noi perspective.

Avem ocazia să intrăm acum într-o energie a expansiunii și a exuberanței, care ne va duce la următorul nivel și ne va ajuta să-i susținem pe ceilalți să facă același lucru.

E foarte activă acum energia oportunităților apărute din senin, inclusiv a tulburărilor în viața noastră zilnică. Totul face parte din planul lui Jupiter și Uranus pentru a ne scoate din zona de confort.

Inițiativă și acțiune

Energia opoziției dintre Jupiter și Uranus ne pune în contact cu energia inițiativei și ne împinge să acționăm acum. Lipsa acțiunii în această perioadă ne poate face să ne simțim neliniștiți sau iritabili.

Așa că ar fi bine să ne întrebăm: Ce aspecte din viața mea am pus pe modul de așteptare pentru mult prea mult timp? Acolo este zona unde suntem susținuți să acționăm acum, susținuți de energiile lunii octombrie.

Și pentru că avem cinci planete în Fecioară, toate eforturile pe care le vom face acum vor ateriza pe pământ fertil, aducându-ne mai mult succes financiar, personal și spiritual.

Iar atunci când Jupiter își schimbă semnul, în 10 octombrie, pentru a sta un an de zile în Scorpion, toate ariile din viața noastră vor fi duse la un nou nivel de împlinire și fericire.

 

Așadar, e momentul să pașim la nivelul următor de expansiune, conștientizare și manifestare. Pregătiți?

Sursa: Empowerastrology.org

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *