Energiile Lunii Aprilie: Punct de cotitura

Publicat: 3 aprilie 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

Energiile lunii aprilie confirma faptul ca am ajuns la un punct de cotitura care marcheaza trecerea intr-un nou ciclu de existenta.

Inceputul acestui nou ciclu este marcat de echinoctiul din martie si este un indicator al unei noi realitati pe care o incorporam acum.

O noua realitate, care este punctul culminant al multor schimbari si transformari prin care am trecut. Acest nou ciclu reprezinta realizarea si actualizarea Sinelui tau divin real.

Primele trei luni din 2017 au reprezentat un moment de eliberare a tot ceea ce nu mai avem nevoie.

In aceste momente ai patruns in profunzimile sufletului tau, pentru a-ti accesa calitatile ascunse. Ai ascensionat in partile tale elevate, in stari extinse de constientizare.

Ai trecut prin linii de timp si dimensiuni pentru a-ti recupera aspecte uitate ale sufletului tau. Ti-ai acceptat pierderile, durerea si suferinta. Ai vindecat, realiniat si reunificat aceste aspecte, astfel incat sa te misti mai departe, nemaifiind limitat de trecutul tau.

Reinnoire si noi posibilitati prin energiile lunii aprilie

Esti acum in mijlocul procesului de creare a unei noi vieti. O viata care onoreaza diferentierea, accepta individualitatea, imbratiseaza creativitatea si permite echilibrul. Incepi sa tesi o noua lume. O lume care unifica toate aspectele fiintei tale si te ajuta sa simti si sa exprimi viata, din punctul cel mai autentic al sufletului tau.

Plecand de la energiile lunii aprilie, urmatoarele trei luni vor aduce o perioada de reinnoire, care iti va accelera procesul de incorporare a sufletului tau. Prin aceasta accelerare, dezvoltarea ta spirituala se va accentua.

Vei trece dincolo de confuzie, in lumina claritatii. Te vei trezi la adevarului sufletului tau. Vei incepe sa te cunosti pe tine in intregimea ta, in mijlocul a tot ceea ce are viata sa-ti ofere.

Energiile lunii aprilie pe care le simtim acum activeaza pe deplin amprenta divina originara si iti elibereaza esenta. Codurile de lumina si de energie care iti definesc sufletul modifica tiparele subtile de energie care ti-au determinat experientele.

Conectarea cu realitatea sufletului

Cu acest sprijin acordat de energiile lunii aprilie, campul tau se va expansiona si te va conecta cu constiinta multidimensionala. Abilitatea ta de a vedea, auzi si simti adevarul este intarita si te va ajuta sa pasesti complet in constiinta sufletului tau.

Claritatea si intelepciunea ies la suprafata. Acest lucru te va ajuta sa incepi sa creezi o viata noua, plina de lumina sufletului tau.

Daca iti poti imagina ca esti un microcosmos intr-un macrocosmos, atunci poti intelege ca noua realitate in care locuiesti contine o amprenta divina.

Aceasta amprenta divina se reveleaza pe sine pe masura ce predai controlul realitatii sufletului tau. Pe masura ce faci asta, locul tau si scopul tau in noua realitate incepe sa iasa la suprafata. Astfel, iti poti actualiza planul divin al sufletului. Atunci esti capabil sa lucrezi cu ceea ce iese la iveala, fara nevoia de a controla si manipula realitatea.

In aprilie, energia reinnoirii va veni sa linisteasca si sa vindece angoasa mentala si problemele de control pe care le ai. Vei avea nevoie sa te abandonezi sufletului. Acest lucru te va ajuta sa intri in acest sanctuar interior si va hrani semintele intelepciunii care germineaza.

Aceste seminte de lumina si energie contin inspiratia si gandurile de care ai nevoie pentru a incepe sa te trezesti la darurile sufletului tau.

Calatorie spre tine insuti

Conectarea cu aceste daruri deschide o calatorie in adancurile misterioase ale sufletului. In aceste profunzimi vei dezvalui mesajele divine ale sufletului si iti gasesti calea spre cunoastere de sine mai mare.

Pe masura ce accesezi aceasta cunoastere vei descoperi adevarata ta natura, scopul tau real, visele, rugaciunile si sperantele pe care sufletul tau le va avea pentru viata ta. Iti vei aminti ca sufletul tau este un pastrator al intelepciunii si adevarului.

Vei ajunge sa intelegi ca nu exista separare reala atunci cand esti in comuniune constanta cu sufletul tau. Sufletul tau devine un sanctuar sacru in care corpul, mintea, inima si spiritul pot sa se reuneasca, ajutandu-te sa devii incorporarea iubirii divine.

In lunile urmatoare esti incurajat sa intri in profunzimile sufletului. Sa deschizi mesajele sacre ale planului divin al sufletului tau si sa te scufunzi in lumina curgatoare si energie.

Asta te va sprijini in imbratisarea binecuvantarilor acestei realitati, precum si in schimbarile pe care vei avea nevoie sa le faci.

Sursa: lovehaswon.org

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *