energia lunii septembrie si poarta 9-9-9
Spiritualitate

Energia lunii septembrie si poarta 9:9:9

Energia lunii septembrie are cea mai inalta vibratie spirituala din ultimii 9 ani.

Cresterea ta spirituala a ajuns la un punct de cotitura in acest an. O faza lunga din viata ta plina de lectii importante este pe punctul de a ajunge la final, in energia acestei luni intense.

La fiecare noua ani poti sa pasesti intr-o noua etapa a cresterii tale personale. Perioada asta se intampla anul acesta si, luand in considerare alinierea energiilor, luna septembrie este foarte importanta.

Orice ai facut sau experimentat in ultimii noua ani este pe cale sa creasca acum. O etapa din cresterea ta personala se va termina, facand loc pentru o perioada noua a vietii tale.

Opreste-te si priveste la ultimii noua ani din viata ta pentru a vedea cele mai importante evenimente. Nu te gandi la ce-a fost rau si ce-a fost bine.

Cauta-le pe cele cau au un impact urias asupra modului in care a decurs viata ta si fa o lista cu ele. Poti avea o constientizare importanta.

In fiecare an vei gasi o tema care a fost caracteristica pentru acel an. Daca pui la un loc cele mai importante schimbari si constientizare din ultimii noua ani, ce imagine de ansamblu se formeaza? Aceasta este misiunea ta din ultimii de 9 ani care ajunge acum la un nou nivel.

Poarta 9:9:9 se va deschide in aceasta luna, prin energia benefica disponibila acum

Pe 09.09.2016, vei experimenta ceva ce se intampla o data la noua ani. 9 : 9 : 9 se intampla o singura data. Aceasta poarta dimensionala reprezinta cea mai inalta energie spirituala a vietii tale.

Aceasta energie a acestei porti interdimensionale va functiona ca o oglinda prin care poti vedea cele mai importante experiente ale ultimilor noua ani.

Energia celor trei 9 este conectata cu corpul, sufletul si spiritul. Acum poti sa traiesti cele mai importante experiente pe toate cele trei nivele. Si poti sa te ridici la urmatorul nivel.

Toate lucrurile prin care ai trecut in ultimii noua ani vor capata sens acum. Toate experientele vor capata un nou inteles pe termen lung. Cand pasesti pe aceasta poarta dimensionala, vei vedea totul diferit.

Vei privi experientele din trecut intr-o lumina diferita. Vei incepe sa gandesti si sa simti diferit despre tine. Vei accepta ca nu ai fi putut face nimic diferit. Vei intelege ca ai facut totul conform cu nivelul tau de intelegere din acel moment. Nu ai facut greseli, doar ai castigat experienta.

Intre trecut si viitor

Cel mai important lucru este sa dai drumul trecutului cu ajutorul energiei spirituale a lui 9:9:9 si sa pasesti in viitor.

Energia 9:9:9 se va reintari de doua ori in aceasta luna si de ambele dati se va intoarce la un nivel diferit. Pe 18.09 se va reafirma si te va ajuta sa lasi in urma fricile care te-au constrans pana acum. Radacina fricilor este faptul ca trebuie sa pasesti pe o cale noua.

Va aparea intrebarea daca este mai confortabil pentru tine sa stai pe loc, in lumea mica si sigura pe care o stii atat de bine. Vei simti dorinta sa pornesti in calatorie, dar in acelasi timp indoiala te va retine. A doua reafirmare a portii va disipa indoielile astfel incat nimic ca nu te mai retina.

Pe 27.09 energia portii dimensionale 9:9:9 va primi reafirmarea pentru cea de-a treia oara. Va fi la fel cea mai inalta vibratie. De fiecare data cand forta asta se reintoarce in viata ta, o va face la un nivel de vibratie mai ridicat. Daca esti constient de ea, te va ridica la un nivel mai mare de vibratie.

A treia oara aceasta energie te va asigura ca constiinta universala care iti aduce experientele dureaza mai mult decat o viata. Daca o accepti, aceasta cunoastere va sta cu tine nu numai in viata asta, dar si in vietile viitoare.

Aceasta energie iti spune sa vezi dincolo de obstacolele din viata ta actuala si sa te percepi ca pe un suflet maret care calatoreste prin dimensiuni, viata dupa viata.

~ Peter Schilling

Sursa: www.numberonenumerology.com

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Maria Palliu spune:

    Esti extraordinara Mihaela Marinas. Sunt departe de tara si nu am cum sa ajung la cursurile tale. Stiu si inteleg ce fel de persoana esti. Esti cu adevarat extraordinara. Binecuvantare draga mea!

    Mult succes in calatoria ta si pot sa iti spun ca si eu sunt in calatoria mea..Multumesc pentru ceea ce primesc de la tine mere. Maria Palliu /facebook page/ Maria Love and Care

    1. Te imbratisez, Maria! Multumesc pentru aprecieri! Ma bucur sa fiu de folos prin ceea ce fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *