Eclipsa si Luna Plina in 16 septembrie: Adevarul te va elibera!

Publicat: 14 septembrie 2016
Comentarii: 10 Răspunsuri

Eclipsa de Luna din 16-17 septembrie cade in semnul Pestilor. Aceasta luna plina vine intr-un moment perfect pentru creativitate si spiritualitate.

Luna se simte acasa in semnul Pestilor. In acest semn, ea isi poate exprima creativitatea si zbuciumul ei cel mai profund. De aceea, ca aceasta Eclipsa se va simti foarte puternic si la nivel constient dar si inconstient.

Eclipsa care se intampla acum, la luna plina, este parte dintr-un ciclu mai mare care a inceput in 2008.

Acest ciclu nu se va incheia oficial decat in februarie 2017. Insa eclipsa din septembrie va fi unul din cele mai puternice momente ale acestui ciclu.

Aceasta eclipsa va scoate la iveala adevarul. Lucrurile pe care le-ai alungat si pe care nu ai indraznit sa le vezi pana acum vor fi revelate cu ocazia aceastei eclipse lunare.

eclipsa1

Adevarul te va elibera: mantra care insoteste aceasta eclipsa

Fiind capabil sa vezi adevarul, avandu-l acolo in fata ta, vei fi ajutat sa iei cea mai buna decizie legat de traseul tau in viata ta.

A vedea adevarul poate fi foarte dureros uneori. Este necesar sa-ti extinzi nivelul de constientizare si sa traiesti cu adevarat o viata trezita.

Aceasta eclipsa poate starni frici si sentimente dureroase. Asta se intampla pentru ca tu sa cresti si sa infloresti in directia de care ai nevoie.

Nu ignora lucrurile care se starnesc acum in jurul Eclipsei. Fii constient ca esti suficient de puternic sa vezi adevarul si sa-i faci fata.

Aceasta eclipsa te ajuta sa eliberezi adevarul. Insa poate elibera si furia si frustrarea care iese acum la suprafata. Emotiile vor fi foarte intense in jurul acestei eclipse si va fi foarte dificil sa vezi lucrurile clar.

Adu recunoastere faptului ca cea mai buna cale de a canaliza aceasta energie consta in a face ceva creativ. Scrisul, arta si muzica sunt cai excelente de a canaliza furia, frustrarea si emotiile inalte care apar.

Tendinta generala cu ocazia acestei eclipse va fi sa-i ataci pe ceilalti, in special pe cei apropiati.

Fii atent insa cum te manifesti in fata celorlalti in aceasta perioada. Fii atent cum ii ataci pe ceilalti fara niciun motiv. Fii atent cum iti versi furia si agresivitatea pe cei pe care ii iubesti.

Furia si agresivitatea au nevoie sa fie exprimate pentru a fi eliberate. Insa poate fi de mare ajutor sa canalizam aceste emotii in ceva creativ si productiv.

eclipsa2

Provocarile relationale din aceasta perioada

Relatiile vor fi de-a dreptul date peste cap in jurul acestei eclipse lunare. Daca este ceva ce nu ai vazut pana acum, daca este ceva despre care ai pretins ca nu exista in relatiile tale, vei fi fortat sa te uiti in acea directie o data pentru totdeauna.

Daca esti nefericit intr-o relatie din viata ta, eclipsa iti poate aduce noi informatii la suprafata. Astfel vei fi ajutat sa iei acea decizie de care ai fugit pana acum.

Daca oamenii ies din viata ta in jurul eclipsei, acesta este un indicator puternic al unei legaturi karmice care si-a servit scopul.

Fii constient  insa ca orice apare acum la aceasta eclipsa nu se va incheia oficial pana in februarie 2017. Incheierea de care ai nevoie insa iti va fi oferita la momentul potrivit.

In ultima instanta, aceasta eclipsa lunara iti va oferi un sentiment de incheiere. Aceasta energie te va ajuta sa te simti impacat cu toata energia pe care anul 2016 ti-a oferit-o pana acum.

Oportunitati de crestere

Energia eclipsei incepe sa se aseze cam in doua saptamani. Dupa aceasta perioada, vom putea naviga in liniste.

Dupa Eclipsa, Universul ne va oferi o energie frumoasa si blanda care ne va aduce alinare.

Eclipsa lunara din septembrie este despre resetare. Te va ajuta sa lasi in urma toate straturile vietii tale de care nu mai ai nevoie.

Aceasta eclipsa te va ajuta sa gasesti adevarul sufletului si al inimii tale. Vei putea astfel sa iei cea mai buna decizie pentru a merge mai departe.

Aceasta eclipsa te poate face sa te simti expus si rascolit. Ai incredere insa ca este un moment uimitor pentru crestere si reinnoire. Aceasta eclipsa este ca un moment de inmugurire. E momentul sa ne exprimam recunostinta pentru toata calatoria pe care am parcurs-o pana aici.

Fii impacat cu orice infloreste acum pentru tine. Ai incredere in intuitia ta si in instinctele tale. Nu pierde din vedere ca cea mai buna cale de a canaliza tot ceea ce-ti aduce aceasta eclipsa este creativitatea dar si conexiunea ta spirituala.

Daca poti sa traiesti constient aceasta perioada, daca te poti ridica mai presus de frici si anxietati, vei putea vedea frumusetea in toate. Vei putea sa simti incredibila ghidare si sprijinul pe care Universul ti-l ofera.

Totul este doar crestere. Asa ca permite acestor energii sa te miste, sa te schimbe, sa eliberezi tot ceea ce nu mai ai nevoie. Deschide-ti inima si mintea in fata adevarului. Adevarul te va elibera.

Sursa: http://foreverconscious.com/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *