eckhart tolle sa aducem linistea in viata de zi cu zi
Spiritualitate

Eckhart Tolle – Sa aducem linistea in viata de zi cu zi

eckhart  tolle sa aducem linistea in viata de zi cu zi
eckhart tolle sa aducem linistea in viata de zi cu zi

Autorul cartii ” Puterea prezentului “, Eckhart Tolle, ne prezinta cateva sfaturi esentiale pentru a aduce linistea in viata noastra:

“Avem o intreaga civilizatie extrem de activa, care creeaza o multime de lucruri. Dar aproape tot ce creeaza are un defect. Acest defect poate fi observat la nivel interior, pentru ca toti oamenii care participa la aceasta actiune sunt in esenta stresati si nefericiti.

Puteti vizita mari corporatii, institutii, birouri guvernamentale, spitale, scoli sau universitati si veti observa ca toata lumea este stresata si ca nu par foarte fericiti… “Fericit? Am lucruri mult mai importante de facut decat asta!” Sunt ei plini de viata? Simt ei vitalitatea si bunatatea vietii?

Si acest defect se exprima la exterior prin aspectul distructiv al civilizatiei noastre. Aspectul civilizatiei noastre ce pune in pericol viata.”

Aceasta este provocarea vremurilor in care traim.

Aflati mai multe despre Echkart Tolle si despre viziunea sa in acest video de mai jos:

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *