Eckhart Tolle – Sa aducem linistea in viata de zi cu zi

Publicat: 7 aprilie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

eckhart  tolle sa aducem linistea in viata de zi cu zi
eckhart tolle sa aducem linistea in viata de zi cu zi

Autorul cartii ” Puterea prezentului “, Eckhart Tolle, ne prezinta cateva sfaturi esentiale pentru a aduce linistea in viata noastra:

“Avem o intreaga civilizatie extrem de activa, care creeaza o multime de lucruri. Dar aproape tot ce creeaza are un defect. Acest defect poate fi observat la nivel interior, pentru ca toti oamenii care participa la aceasta actiune sunt in esenta stresati si nefericiti.

Puteti vizita mari corporatii, institutii, birouri guvernamentale, spitale, scoli sau universitati si veti observa ca toata lumea este stresata si ca nu par foarte fericiti… “Fericit? Am lucruri mult mai importante de facut decat asta!” Sunt ei plini de viata? Simt ei vitalitatea si bunatatea vietii?

Si acest defect se exprima la exterior prin aspectul distructiv al civilizatiei noastre. Aspectul civilizatiei noastre ce pune in pericol viata.”

Aceasta este provocarea vremurilor in care traim.

Aflati mai multe despre Echkart Tolle si despre viziunea sa in acest video de mai jos:

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *