Echinoctiul de toamna si transformarea vechiului Sine

Publicat: 21 septembrie 2015
Comentarii: Fără răspunsuri

Astazi va prezint un articol care asociaza energiile din aceasta perioada (echinoctiul de toamna) cu focul feminin care arde totul in jur, reprezentat de zeita Hindu numita Kali Ma-like, purtatoare a energiei creatoare si a energiei distructive in acelasi timp.

Pentru ca vad in jurul meu foarta multa lume care trece prin transformari profunde in aceasta perioada, am tradus acest articol ca sa ofer un punct de sprijin celor care isi lasa in urma sinele vechi si pasesc inspre un nou mod de a fi in lume:

Aceasta energie arde tot ceea ce trebuie sa plece astfel incat viata sa nasca viata. Kali este femeia-lup, puternica si dura, care iti cere mai mult decat vrei sa dai, dar doar pentru ca te iubeste.

Ea stie ca sinele tau maret poate sa apara doar din cenusa sinelui tau vechi.

Kali inseamna mama a intunericului. Este adesea reprezentata intr-o forma distructiva- o zeita insetata de sange, ucigasa lui Shiva si cea care devoreaza copii. Zeita demon, zeita mortii.

Dar Kali este mai mult de atat. Nu este doar stapana mortii, este si stapana vietii. Textele tantrice timpurii o identifica pe Kali ca mama, ca si creator primordial, pantecul Universului. Toate lucrurile rasar din ea si dispar din nou in ea; cicluri nesfarsite de nasteri si morti, creatie si distrugere.

Kali este insasi existenta.

Prin ea, putem intelege distrugerea ca un element esential al vietii – nu este principiul feminin tandru, ci este dragostea dura in miezul ei. Este purificare prin foc.

In Enciclopedia miturilor, Barbara Walker spune:

Cei care o indragesc pe Kali considera ca este esential sa se familiarizeze, cu teroarea mortii acceptand in acelasi timp si binecuvantarile aspectului ei frumos, hranitor si matern.

Intelepciunea inseamna a intelege faptul ca nicio moneda nu are o singura fata: asa cum moartea nu poate exista fara viata, nici viata nu poate exista fara moarte.

Aceasta energie trebuie integrata in aceasta perioada. Daca avem curajul sa privim in fata ceea ce trebuie sa moara in noi, recompensele vor fi nemasurate.

Ni se cere sa intelegem acest rol, atat de submisiune in fata fortelor marete, in fata arhetipului zeitei distrugerii, cat si puterea noastra ca un participant activ in distrugerea si renasterea care se intampla in vietile noastre.

Exista schimbari care se prefigureaza si sacrificii care trebuie facute. Nu este ceva nou, s-a intamplat pe parcursul intregului an, insa energia este inca aici. Si inca nu a cerut totul de la tine, asa ca pregateste-te.  

Poate e timpul sa te gandesti la lucrurile carora le esti loial, asa incat sa nu fii prins fara armura cand aceasta energie va da navala in viata ta. Esti mai loial vointei ego-ului tau sau mai loial sufletului si destinului tau? Ce esti dispus sa oferi pentru asta?

Cei care au parcurs deja o mare parte din proces anul acesta vor avea impresia poate ca aceasta energie nu e chiar atat de dura, dar daca ai evitat sa faci ce trebuie sau ai evitat anumite aspecte ale vietii tale, pregateste-te pentru chemarea acestei energii.

Pregateste-te. Hraneste-te si ofera-ti sprijin. Fa curatenie in casa sufletului tau. Afla cine te sprijina si tine-i aproape. Si cel mai important: respira si ai incredere.

Este inspre binele tau suprem.”

Articol tradus de pe site-ul http://www.rebellesociety.com/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *