Dumnezei uitati, trezindu-se

Publicat: 10 martie 2011
Comentarii: Fără răspunsuri

dumnezei uitati trezindu-se
dumnezei uitati trezindu-se


Provocarea pentru voi este sa creati o lume, o viata, nu bazata pe emotii, care nu sunt nimic altceva decat trecutul visului – ci sa creati paradigme noi, modele noi pentru viata, care nu vor fi create in emotie si nu vor avea nicio legatura cu constiinta corp/minte, ci vor avea legatura doar cu mintea extraordinara care incepe sa nu cunoasca nicio bariera.

Vreau sa retineti ca tot ce invatati nu e menit sa va faca mai tristi, ci sa va dea libertate. Fiecare farama de cunoastere pe care o aflati de la mine pare ca este desfacerea personalitatii. Asa si trebuie sa fie.

Asta nu inseamna sa spunem ca cine sunteti voi, in afara de personalitate, nu este frumusetea chintesentiala a ceea ce este Dumnezeu-pentru ca asta sunteti.

Nu va invat sa fiti divinul din voi spunandu-va ca trebuie sa renuntati la o viata de frivolitate a simturilor si sa alegeti sa traiti o viata de abstinenta si de austeritate…Daca Dumnezeu e abstinenta si austeritate, atunci e al naibii de plictisitor.

Dumnezeu nu este datatorul de viata- este natura insasi.
Dumnezeu nu este continut intr-o entitate singulara. Forta sa vitala este frumusetea florilor care vin din pamantul cel fecund. Verdele, lavanda si trandafirul care vin dintr-o samanta maronie, de culoarea pamantului si care, in caldura unei dimineti de primavara, poate sa produca o floare de o frumusete si de o subtilitate atat de extraordinare, care se deschide sa ii raspandeasca mireasma in vant – asta este Dumnezeu.

Dumnezeu este briza de la miezul noptii. Dumnezeu este cresterea si descresterea lunii. Norii fantomatici de la miezul noptii, trecand peste luna.Stelele-copiii luni. Este fundalul vesniciei. Miresmele. Lumina. Temperatura. Este frumusetea a tot ce este viata. Sa va spun ca aceste lucruri sunt cenusii si plictisitoare inseamna sa vorbesc cu o persoana care este de acord ca, intr-adevar, nu v-ati intalnit niciodata cu natura si nici nu i-ati inteles misterele, maretiile si frumusetile.

Daca nu va invata nimeni niciodata sa visati visul nelimitat, daca nu va invata nimeni niciodata sa inhalati respiratia narilor lui Dumnezeu, primavara, si daca nimeni nu va invata sa va uitati la cerul de la miezul noptii si sa contemplati conceptele vesniciei, atunci veti fi vesnic separati de Dumnezeu, de imparatia lui naturala, de frumusetea lui stralucita, de magia si incantarea lui imbatatoare. N-o sa-l cunoasteti niciodata.

Trebuie sa invatati ca asta este natura adevarata a fiintei voastre-si cand invatati asta, veti sti ca Domnul Dumnezeu al fiintei voastre nu incearca sa va indeparteze de la viata, ci sa va trezeasca in miezul ei.

Extras din Ramtha, “Dumnezei uitati trezindu-se”, Editura MMS

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *