despre calatorii spirituale
Spiritualitate

Despre calatorii spirituale

despre calatorii spirituale
despre calatorii spirituale

Intreaga Creatie este o expresie a Divinitatii, insa sunt locuri sacre in care se simte prezenta Divina intr-un mod cu totul diferit de viata de zi cu zi in orase aglomerate.

Plecarea si sosirea, calea si scopul devin acelasi lucru daca pornesti intr-o asemenea calatorie, pentru ca te  intorci transformat.

Calatoriile sunt o forma de cunoastere si de evolutie a omului la fiecare nivel. Prin contactul cu lumi si culturi diferite avem sansa sa evoluam prin experimentare, cunoastere si integrare de noi energii.

Astfel, prin Calatoriile spirituale turismul isi depaseste sfera clasica si poate fi privit ca o cale pentru expansiunea propriei constiinte.

Cu o experienta de peste 11 ani in turism, am creat in cadrul agentiei de turism in care lucrez, o noua sectiune, numita  “Calatorii Spirituale”. In acest mod se impletesc acum pasiunile cu viata mea profesionala.

Iata ce va propun impreuna cu Perfect Tour pentru acest an:

Spiritul Maya 18-28 mar 2011( echinoxul de primavara)

Sistemul de credinte al mayasilor se focalizeaza pe legatura intre  natura, oameni si cosmos. Datorita  intelegerii lor profunde asupra ordinii firesti a Universului, mayasii sarbatoresc acest echilbru fragil prin ceremonii si  ritualuri specifice. Preotii mayasi onoreaza ciclul soarelui si al lunii, observa si participa la echinoxul de primavara cand soarele si luna isi scalda lumina si umbra peste templele mayane. Suntem martorii soarelui care se scufunda in jungla pe masura ce luna plina straluceste in noapte.

http://calatoriispirituale.wordpress.com/2010/12/14/spiritul-maya-18-28-mar-2011/

Irlanda 9-16 aprilie 2011

Castele, Manastiri, Istorie, Religie, Locuri Miraculoase sunt impletite in decoruri de vis…De secole, ganditori, artisti, cautatori de tot felul au fost atrasi si inspirati de aceste locuri  care sunt considerate unele din cele mai importante pentru pelerinaj. In  aceste locuri, timpul s-a oprit, stabilind ritmul lor propriu de viata. Aceste locuri virgine, aduc oamenilor pace in suflet, o noua energie atat fizica cat si spirituala.

http://calatoriispirituale.wordpress.com/2010/12/22/irlanda-9-16-aprilie-2011/

Iordania & Sinai 16-27 aprilie 2011

Orasul Petra  este un imens diamant natural in zeci de culori pe care vechiul popor nabateian l-a innobilat cu civilizatia sa.
Cand o privesti esti in extaz… cand atingi piatra fina te trec fiori si in timp ce o strabati treci in alta lume. O lume de mult apusa, vie si plina de culoare… o lume a negustrilor bogati din trei continente care traiau laolalta in deplina armonie.

http://calatoriispirituale.wordpress.com/2011/01/03/iordania-sinai/

Pelerinaj in Israel 2011

Drumul parcurs de Iisus si de Apostoli, simboluri religioase, biserici si manastiri incarcate cu o energie deosebita, orase antice care au stat la baza istoriei crestinatatii, pilde spuse cu insufletire de preotii si maicutele din manastiri, toate acestea reprezinta o hrana spirituala nepretuita pentru fiecare dintre noi, atunci cand dorim sa gasim implinirea si linistea interioara.

http://calatoriispirituale.wordpress.com/category/pelerinaj-in-israel-2011/

Sudul Indiei 10-22 sep

La fel cum fiecare an este impartit in anotimpuri si punctat cu sarbatori, in India fiecare zi este impartita in rugaciuni, in ritualuri de devotiune si recunostinta. Ei muncesc si se roaga in acelasi timp. Fiecare religie asociaza munca cu rugaciunea dar in India ele sunt un intreg cu viata, care este traita ca fiind sacra.

http://calatoriispirituale.wordpress.com/category/sudul-indiei/

Nota:

Tarifele sunt calculate pentru minim 20 persoane. Rezervarile se fac cu minim o luna inaintea plecarii. Plata excursiilor se face numai la agentiile Perfect Tour din Bucuresti si din tara.

Contact:
Organizator grupuri,
Camelia Stefan
Camelia.stefan@perfect-tour.ro
Telefon 0756.499.975

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *