Despre 2012

Publicat: 23 noiembrie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

despre 2012
despre 2012

Astazi va prezentam un punct de vedere despre schimbarile care se vor intampla pe planeta noastra. Va dorim sa mentineti in suflete speranta care transpare din acest film si sa puteti materializa scenarii luminoase pentru voi si pentru aceasta Planeta.

Get Adobe Flash player

“Traim niste timpuri magice, cele mai frumoase timpuri ale planetei Pamant, care va renaste din propria cenusa si va redeveni ceea ce a fost in timpurile primordiale. Schimbarile au inceput deja, iar noi avem sansa de a ne ilumina impreuna cu Mama Pamant. Practic avem doi ani la dispozitie pentru a schimba felul in care percepem viata.

S-au scris mii de carti diferite despre acest eveniment major, si am aflat multe lucruri diferite, dar stiti ca poporul maias, singurul popor care a mai trecut printr-o schimbare de poli in istoria lor, a inceput sa ne spuna din experienta lor doar de cateva luni? Iar ei ne spun sa nu ne fie frica, sa ne bucuram in inimile noastre, pentru ca va fi minunat.
Avem o sansa sa mergem inainte ca si umanitate, daca ne ridicam vibratia si ne iluminam, pentru ca in acel moment totul va avea sens, deoarece vom trai prin inima.

Stiti ca acum noi ne folosim mai putin de o treime din creierul nostru? Foarte curand, cu ocazia schimbarii, ni se va darui toata capacitatea noastra de gandire.

Ne temem pentru ca nu intelegem, dar cand te iluminezi, totul are sens si nu exista niciun motiv de temere.

Bunicul Alejandro, cel care ne-a dezvaluit aceste secrete minunate ale maiasilor, ne spune ca singurii pereti care se darama in jurul nostru sunt cei care ne-au tinut in sclavie, si ca ar trebui sa fim fericiti sa iesim din aceasta ordine a lucrurilor.

Pe ce iti cheltui energia, aceea va deveni realitatea pe care o vei avea. Acesta este darul nostru, al oamenilor, avem puterea de a ne crea propria realitate. In urmatorii ani, multe lucruri se vor schimba. Putem ramane in frica pentru ca nu stim ce va veni, si vom trai la maximum aceasta frica, dar daca ramai in inima ta si vei fi extaziat de ce va veni, atunci vei trai in bucurie.

Daca ati sti ca maine lumea voastra se va schimba in ceva mult mai frumos, v-ati mai teme? Raiul revine pe Pamant, si noi putem trai in acest Rai.

Este alegerea noastra. Daca vom trai in inima si vom fi in iubire, ne vom inalta si vom merge inainte impreuna cu Mama Pamant catre ceva mult mai evoluat.

Maiasii au spus, pentru ca au trait o schimbare a polilor si in trecutul lor, ca intregul proces va dura doar cateva minute, va fi extrem de rapid, ca vor fi cateva zile de intuneric, iar in acele zile este foarte important pentru noi sa stam in inima. Adunati-va familiile si stati in Iubire si calmi. Nu va lasati prada fricii pentru ca totul va fi bine in cele din urma. Si atunci cand va rasari Soarele din nou, veti vedea un Pamant Nou si totul va avea sens pentru ca vom fi deja iluminati.

Vom pasi intr-o noua Umanitate, condusa de Iubire. Multi oameni nu inteleg cum se va petrece fenomenul si le este teama ca aceasta schimbare va aduce distrugeri in masa. Vor fi dezastre naturale, dar cand nu a trecut umanitatea prin dezastre naturale? Se intampla in permanenta.

Planeta Pamant are un miez foarte tare, in jurul acestuia avand lava fierbinte, iar crusta Pamantului sta pe aceasta lava. Cand polii se vor schimba, totul se va opri. Centrul Pamantului nu se va misca, in timp ce crusta isi va urma cursul. Nu va fi atat de tragic precum credem noi.

Planeta isi va urma procesul de transformare in perfectiune, iar acestia sunt pasii pe care trebuie sa-i urmeze, pentru ca Raiul sa fie aici cu adevarat. Iar noi de asemenea vom trai si vom vedea acea stare minunata.

Schimbarea deja a inceput, polii au inceput sa se deplaseze, si mase enorme de energie vin catre planeta Pamant. Pentru ca putem vedea si simti aceasta energie, oamenii nostri de stiinta o pot masura, iar fata de anul trecut s-a triplat.

Cantitati enorme de energie vin catre Pamant si vin in cantitati suportabile, pentru a ne da timp sa le digeram.
Unii dintre noi simt efectele secundare ale acestor energii, pentru ca trupurile noastre incearca sa asimileze aceste energii noi care vin.

Cand Marea Schimbare va avea loc, va ajunge o cantitate enorma de energie, iar daca noi nu ne preocupam sa asimilam aceste mici cantitati de acum, trupurile noastre nu vor putea suporta cantitatea aceea masiva.

Adevarul este ca acest proces deja a inceput, ca Planeta si noi avem impreuna cantitati de energie vibrand mai mult ca oricand. Multi ar putea spune ca este o poveste spusa de indigeni acum mult timp si ca nu stim ce se va intampla cu adevarat acum.

Lumea se schimba, trupurile noastre se schimba, la fel si structura noastra ADN. Este o realitate: vom experimenta aceasta schimbare. Vom fi cei ramasi in viata in timpul acestei schimbari, si depinde de noi sa ne schimbam modul de viata.

Daca nu ne schimbam si vom continua sa traim prin minte si ego, vom fi eliminati pentru ca ucidem Mama Pamant. Este o Lege Universala care spune ca Planeta va continua, dar depinde de noi daca dorim sa mergem impreuna cu Ea sau nu.

Tot ce ni se cere este sa fim iubire. Asta e tot, este atat de usor, iar sufletul vostru va va indruma intotdeauna spre calea cea buna. Intotdeauna.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *