De la tristete la bucurie

Publicat: 1 februarie 2011
Comentarii: Fără răspunsuri

de la tristete la bucurie
de la tristete la bucurie


Drumul de la tristete la bucurie este atat de simplu, incat daca ne-am opri sa contemplam acest lucru, am ramane uimiti. Nu este decat un pas. Ai nevoie doar de putina dorinta de a lasa deoparte vesmantul tristetii, de a-l onora si de a-i multumi pentru ce a adus in viata ta. Dincolo de toate acele mesaje de tristete dinauntrul nostru, ramane doar bucuria:

Click pe link pentru filmulet:

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *