De la bloc la iurta

Publicat: 10 mai 2011
Comentarii: Fără răspunsuri

de-la-bloc-la-iurta
de-la-bloc-la-iurta


Cum ar fi sa renuntam la toate lucrurile care ne constrang si sa fim cu adevarat liberi? Aceasta este intrebarea care ne apare inevitabil, in minte si in suflet, cand privim urmatorul filmulet despre mari directori de corporatii care au renuntat la “sclavia urbana” pentru a trai o viata plina in mijlocul naturii.

Va rugam sa dati click pe titlul filmului:

De la bloc la iurta
de ochi_agerPoate nu va fi necesar sa mergem pana in Siberia ca sa ne simtim liberi, insa sper ca acest filmulet sa ne dea de gandit noua celor care am devenit dependenti de tehnologie, de viata noastra profesionala si de statutul nostru social.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *