Inițiere în Înregistrările Akashice
,

Curs de Înregistrări Akashice: “Inițiere în Înregistrările Akashice”

Publicat: 5 octombrie 2023
Comentarii: Fără răspunsuri

A venit momentul pentru un nou curs de Înregistrări Akashice, de data aceasta într-un alt mod. Lucrând în Înregistrările Akashice din ce în ce mai mult în ultimii ani, mi-a devenit din ce în ce mai clar că unul din lucrurile care îmi aduce cea mai mare bucurie este acela de a facilita pentru ceilalți accesul la propriile Înregistrări Akashice.

Înregistrările Akashice sunt o dimensiune a conștiinței și o realitate vibrațională care există peste tot, codificată în fiecare celulă și fiecare catenă de ADN a tot ce este viu.

Înregistrările Akashice conțin amprenta energetică a tuturor sufletelor, împreună cu călătoria lor unică, în toate timpurile și dimensiunile. Din energia Înregistrărilor Akashice, avem posibilități nelimitate de a accesa și de a crea o realitate aliniată la energia sufletului.

Am susținut timp de câțiva ani un alt curs de Înregistrări Akashice “Vindecarea în Înregistrările Akashice”, ale cărui efecte m-au uimit de fiecare dată.

Deschizând această frecvență pentru sute de oameni, am realizat ce instrument real de împuternicire la nivel uman sunt Înregistrările Akashice.

Departe de a reprezenta o altă formă de escapism spiritual, pentru mine Înregistrările Akashice sunt modul de a aduce împreună divinul și umanul din noi, și de a uni cele mai înalte realități spirituale cu cele mai concrete aspecte omenești, într-o combinație care susține realizarea potențialului nostru ca suflete în această realitate umană.

Care sunt efectele lucrului într-un curs de Înregistrări Akashice?

Din energia Înregistrărilor Akashice, am văzut oameni schimbându-și liniile de destin în fața ochilor mei. Am fost martora unor transformări uriașe pentru cei pregătiți să facă pași spre destinul lor real. Schimbări de carieră, salturi cuantice, transformări de timeline relațional, trecere de la abuz și neîmplinire la sens și direcție, de la confuzie la a pași și a manifesta fără urme de îndoială destinul cel mai înalt calea sufletului.

💜Între timp, mi-am dorit să creez și o altă formă a unui curs de Înregistrări Akashice care să fie mereu accesibil pentru cine își dorește informațiile de bază despre accesul la Înregistrările Akashice și cum putem folosi această frecvență în transformarea personală. 

💜Așa s-a născut “Inițiere în Înregistrările Akashice”: un curs de Înregistrări Akashice online, în format preînregistrat, cu toate informațiile de bază pentru cine simte să intre în contact pentru prima dată cu această energie.

În cursul “Inițiere în Înregistrările Akashice”, poți învăța, în propriul tău ritm:

* cum să accesezi, oriunde și oricând, Înregistrările Akashice ale Sufletului tău

* cum să adresezi întrebări, să download-ezi informații și insight-uri din Înregistrările Akashice

* cum să aduci perspectiva sufletului în viața ta de zi cu zi

* cum să găsești în tine frecvența Înregistrărilor Akashice și cum să o folosești pentru auto-vindecare

* cum să identifici, să rescrii și să transformi tipare personale dureroase, folosind frecvența Înregistrărilor Akashice

💜 Detaliile le găsiți mai jos: https://damaideparte.ro/courses/initiere-in-inregistrarile-akashice/

Binecuvântări infinite pentru fiecare dintre voi!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *