cum să trăim în armonie într-o lume aflată în haos

Cum să trăim în armonie într-o lume aflată în haos?

Publicat: 13 martie 2020
Comentarii: 2 Răspunsuri

Da, pare uneori că trăim într-o lume aflată în haos total. Și suntem tentați ca, din cauza asta, să cădem în disperare. Să ne plângem de milă, să dramatizăm și să ne concentrăm în fiecare zi pe faptul că trăim într-o lume imposibilă.

Așa că, da, ce putem face să trăim în armonie în lumea asta, care ne dă de furcă atât de mult?

Cum putem să mai credem că avem puterea de a schimba ceva într-o lume în care pare că atât de multe lucruri nu sunt în puterea noastră?

De la haos la armonie

Să ne deschidem inima. Fără să respingem haosul. Fără să îl negăm. Însă având tot timpul perspectiva mai înaltă. Lăsând haosul să-și facă treaba – să restarteze sisteme, societăți, destine.

Ceea ce este important însă este să ne regăsim și să păstrăm legătura cu conexiunea universală, fără de care ne simțim dezorientați, speriați, fără niciun scop. Când avem acest sentiment al conexiunii, putem merge cu liniște în direcția viitorului, chiar și atunci când nu avem nicio idee ce ne va aduce.

Să facem lucruri care ne mențin conectați și care ne păstrează pe noi în echilibru. Ieșind din subsoluri emoționale. Vindecându-ne rănile care ne țin acolo. Luându-ne din ce în ce mai mult în primire darurile. Aducând lumina în corp și în viață. Manifestând iubire. Exersând iubirea. Aducând în corp conexiunea cu tot ceea ce suntem. Trăind frumos și rămânând conectați, chiar și atunci când ne este greu. Simțind tristețe când vedem lucruri care nu cresc iubirea în lume, dar și compasiune pentru cei implicați în perpetuarea ne-iubirii.

Fiind conștienți că există suflete care aleg altceva decât manifestarea iubirii în lume și că asta este în regulă. Fiind blânzi cu noi și cu partea care se înfurie în fața unei aparente injustiții divine. În fața Dumnezeului care permite așa ceva. Adevărul este că, în orice situație, chiar și atunci când nu pare, la un anumit nivel, alegerea este a noastră.

Compasiune și acțiune

E important să fim blânzi cu noi pentru momente când am ales altceva decât iubirea. Să avem compasiune față de cei care aleg altceva decât conexiunea supremă cu Sursa în orice moment. Iar noi să alegem în fiecare moment manifestarea celei mai bune versiuni a noastre.

Să nu subestimăm niciodată puterea pe care o avem fiecare din noi. Da, este tentant să stăm pe canapea privind la haosul din lume care ne induce ideea că suntem prea mici să putem schimba ceva la nivel general.

Să facem ce putem, acolo unde suntem. Să ne facem misiunea, oricare ar fi ea. Să avem mai multă bucurie, să iubim mai mult, să mergem dincolo de iluzia haosului și a fricii.

Așa putem să rămânem în armonie. Și să aducem armonia într-o lume care pare în plin haos în acest moment.

Mihaela Marinaș

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *