cum functioneaza casa de comenzi cosmica
Spiritualitate

Cum functioneaza casa de comenzi cosmica?

cum functioneaza casa de comenzi cosmica
cum functioneaza casa de comenzi cosmica


“Multi oameni au inteles deja ca prin felul si calitatea gandurilor si sentimentelor pot cel putin influenta puternic si determina realitatea lor exterioara. In caz extrem, interiorul este egal cu exteriorul, iar conditiile de viata ale omului sunt reflectarea in exterior a ceea ce gandeste si simte in interior.

Unii oameni se straduiesc sa biruie haosul existent adesea prin exercitii dificile sau incearca sa se forteze sa gandeasca numai pozitiv. S-ar putea sa functioneze la cativa oameni, dar poate fi si extrem de obositor.

Din experiente intamplatoare am constatat ca un singur gand clar, trimis in Univers cu intentie clara, ajunge sa acopere haosul interior. Deoarece exact acest unic gand clar se infaptuieste tot mereu cu o precizie uimitoare.

Este un fel de gandire pozitiva in forma prescurtata. O solicitare la casa de comenzi a Universului nu functioneaza deloc altfel decat o comanda la o casa de expeditii oarecare. Singura diferenta este ca nu poti suna, trimite un fax sau un e-mail catre univers. A comanda la univers este mult mai simplu: iti formulezi comanda in gand. Sau scrii pe o hartie sau rostesti cu voce tare.

Formularea este neesentiala, atat timp cat exprima ce ne dorim. De exemplu: “Alo, universul, comand o slujba noua, o locuinta, o rochie albastra din catifea, cea mai buna destinatie de concediu” sau orice ti-ai dori.

Pentru ca Tu si doar tu sa poti crede mai bine, ar putea fi avantajos sa iti creezi, atunci cand comanzi, un mediu inconjurator care sa iti confere sentimentul ca ai “trimis bine” comanda. Daca comanzi in scris, adica iti notezi ceea ce ai comandat, si pastrezi notita intr-un loc poate special, ai putea sa faci acest lucru noaptea, pentru ca poti atunci privi mai bine la stele si la intinderea universului, iar daca iti face placere, poti aprinde si lumanari.

Multi oameni comanda cu predilectie noaptea, dar pentru multi este o indicatie importanta sa comanzi pe cat posibil cu naivitate copilareasca si sa pui comanda mental deoparte si sa o uiti. Asta dintr-un motiv simplu: nici prosoapele, nici sapunurile sau alte asemenea nu le soliciti la o casa de comenzi, despre care presupui ca ar fi atat de proasta incat sa iti livreze totul gresit.

Deoarece apelezi la acele case de comenzi despre care crezi ca e un lucru normal si simplu sa comanzi acolo, nu vei suna zilnic sa intrebi daca au inteles ce este un prosop sau un sapun ori daca trebuie sa le mai explici o data.

Caci daca te porti asa, vei fi sters de pe lista clientilor de la toate casele de comenzi si de cele mai multe ori si de pe cea a  universului. La comenzi multiple pentru acelasi lucru, Universul, ca orice alta casa de expeditii, presupune ca esti intrucatva confuz in gandire si nu stii inca exact ce iti doresti cu adevarat si ca deocamdata ar fi mai bine sa nu iti trimita nimic.

Afirmatiile sunt o tehnica fundamental diferita, care nu are nimic in comun cu comenzile catre Univers. In acest caz, se repeta tot mereu acelasi lucru, eventual pana la epuizare. Daca aceasta reprogramare inceata a spiritului functioneaza in cazul tau, e super. Poti introduce suplimentar, ca de proba, si comenzile. Una nu  o exclude pe cealalta.”

Extras din cartea “Casa de comenzi a Universului”, Barbel Mohr, Editura EPS SYSTEM

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *