Constiinta si nivelurile de constientizare

Publicat: 16 decembrie 2020
Comentarii: 4 Răspunsuri

Cu toate aceste modificari in constiinta universala din ultimul timp, m-am gandit sa va ofer astazi si o baza stiintifica a acestui proces de ascensionare despre care am vorbit in articolele trecute.

In cartea sa “Putere versus Forta”, Dr. David Hawkins a creat o harta a constientizarii, pornind de la kinesiologie si testare musculara. Scala merge de la 10 la 1000, cel mai mare numar -1000- masurand constiinta cristica.

Pentru a ne face o idee, iata tabelul conceput de Dr. David Hawkins, cu calibrarile coresponzatoare fiecarui nivel.

Am subliniat nivelul 200, dincolo de care se afla doar 15% din omenire, conform doctorului Hawkins.

Constiinta universala si nivelurile de constientizare

nivele-constientizare

Conform Dr. Hawkins, oamenii care calibreaza la niveluri joase vad viata ca fiind lipsita de speranta, trista, infricosatoare si frustranta.

Calitati precum curajul pot fi regasite la nivelul de 200 si mai sus. Aici o persoana incepe sa capete putere personala si incepe sa vada viata ca fiind interesanta, provocatoare si stimulatoare.

Cu alte cuvinte, cand esti disperat sa-ti gasesti un partener de viata si esti doborat de tristete pentru ca esti singur si daca esti frustrat in legatura cu iubirea, atunci nu te afli pe frecventa constiintei. Daca partenerul tau divin vibreaza la un nivel mult mai inalt, cum te poate gasi atunci cand vibrezi la niveluri atat de joase, fiind disperat?

Dr. Hawkins spune ca toate nivelurile sub 200 sunt distructive la nivel colectiv si la nivel individual; toate nivelurile deaspura lui 200 sunt expresii constructive ale dragostei.

Punctul critic in scala este 200, nivelul asociat cu curajul. Toate atitudinile, gandurile, sentimentele situate mai jos de acel nivel de calibrare iau din puterea personala a acelei persoane.

El continua sa explice ca, pentru valori mai prejos de 200, instinctul primar este supravietuirea. Nivelele de frica si furie sunt mari si sunt insotite de impulsul egocentric care vine din tiparul de supravietuire personala.

consciousness-scale-vibration

Frecventele superioare si importanta lor pentru Planeta

Ce se intampla cand o fiinta umana trece din stadiul de supravietuire in cel de constiinta? Dr. Hawkins spune ca atunci cand cineva traverseaza demarcatia intre negativ si pozitiv si calibreaza la nivelul curajului, starea de bine a celor din jur devine importanta.

Pana la nivelul de 500, fericirea altora devine forta motivationala esentiala. Cei cu nivelul 500 sunt caracterizati de interes in constientizarea spirituala pentru sine si ceilalti. Cei cu nivelul 600 lucreaza pentru binele umanitatii si iluminare. De la 700 la 1000 viata este dedicata salvarii umanitatii.”

Conform doctorului Hawkins, doar 15% din populatia de astazi se afla mai sus de nivelul critic de 200 pe scala constientizarii. Asta inseamna ca 85% din populatie este blocata intr-un cerc vicios al monotoniei, nestiind ca exista niveluri mai inalte de constiinta care trebuie accesate.

Asta inseamna ca 85% din populatie traieste in disperare, furie, frustrare. Cei 15% care calibreaza la niveluri de peste 200 contrabalanseaza negativitatea celor 85% care intretin ganduri negative si opereaza pe taramul inconstient.

Dr. Hawkins a descoperit prin kinesiologie ca un individ care calibreaza la nivelul de 700 contrabalanseaza 70 milioane de oameni care vibreaza sub 200.

Un individ care calibreaza la nivelul 600 contrablanseaza 10 milioane indivizi care calibreaza mai jos de 200.

Conform lui Dr. Hawkins, la momentul in care a aparut cartea, existau 12 indivizi pe planeta care calibrau la nivelul de peste 700. Cu alte cuvinte, daca nu existau acest intelepti si iluminati, omenirea s-ar fi autodistrus pana acum.

Acest lucru ne obliga pe fiecare din noi sa facem munca individuala pentru a incepe sa emitem pe frecvente mai inalte. E momentul sa aducem la lumina intunericul din noi si sa incepem sa emitem pe frecvente superioare. E momentul sa incepem sa traim invaluiti in frumusetea sufletului nostru.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *