15 citate despre spiritualitate si vindecare prin gandire

Publicat: 10 aprilie 2014
Comentarii: 2 Răspunsuri

 

15-citate-despre-spiritualitate-si-vindecare-prin-gandire
15-citate-despre-spiritualitate-si-vindecare-prin-gandire15-citate-despre-spiritualitate-si-vindecare-prin-gandire

In articolul de astazi, am ales sa va impartasim 15 citate de Louise Hay despre spiritualitate si vindecare prin gandire.

Daca ati citit mai multe despre spiritualitate, cu siguranta stiti ca Louise Hay este o autoare de carti din aceasta zona.

Urmatoarele citate au fost desprinse din mai multe carti ce-i apartin lui Louise Hay. Si chiar daca nu se refera la vindecare prin gandire pozitiva, ele ne conduc spre o constientizare profunda.

Este posibil ca multi dintre voi sa fi interactionat deja cu aceste sfaturi de vindecare spirituala pe parcusul evolutiei voastre, insa cu totii avem nevoie sa reamintim din cand in cand aceste cuvinte pretioase atunci cand avem in vedere propria vindecare:

1. “Incercarea de a elimina simptomul fara a lucra la eliminarea cauzei care a stat la baza producerii lui este inutila.

De indata ce puterea vointei iti va slabi, simptomul va reveni.”

2. “Majoritatea tiparelor mentale daunatoare au drept concluzie finală <<Nu sunt suficient de bun>>.”

3. “La ce iti foloseste enervarea?

Aceasta este o reactie stupida care nu face decat sa-ti iroseasca timpul si energia.

Ea reprezinta refuzul de a percepe viata dintr-o alta perspectiva.”

4. “Iertarea nu are nimic de-a face cu acceptarea unui comportament negativ, ci cu transcenderea unui atasament (inevitabil ne atasam cu gandul de persoana sau situatia pe care n-o putem ierta).”

5. “Nu renunta atunci cand pornesti pe drumul schimbarii;in cazul in care copiii ar renunta sa mai incerce atunci cand se ridica pentru prima data in picioare si cad, ei nu ar invata niciodata sa mearga.”

6. “Convingerile noastre nu sunt altceva decat ganduri sustinute o vreme foarte indelungata.

Oricare ar fi ele, noi nu avem niciun motiv sa ramanem ancorati in durerea noastra.

Trecutul nu mai are nicio putere asupra noastra.”

7. “Sa nu lasi mintea sa te controleze prin tot felul de ganduri cum ar fi “Imi este greu sa ma schimb”, ci sa preiei tu controlul asupra ei:

<<Optez pentru a crede ca imi este din ce in ce mai usor sa fac aceste schimbari>>.”

8. “Un gand nu ajunge sa ne domine decat daca noi l-am ales si i-am dat acces.

Multe dintre ganduri le refuzam:

<<Gandeste-te cat de des ai refuzat sa emiti ganduri pozitive legate de tine insuti!>>.

De ce refuzam gandurile pozitive?”

9. “Daca vrei sa faci o schimbare, e nevoie si de rabdare, e ca si cum plantezi o samanta din care iti vine greu sa crezi ca va iesi o adevarata planta, dar dupa ceva timp asta se intampla, cu conditia sa nu tai primii lastari, doar pentru ca nu vezi inca o planta matura.”

10. “Atunci cand incepi sa te eliberezi de un anumit tipar mental, situatia mai poate dura o vreme, dar acesta e doar un indiciu ca lucrurile se schimba; atunci cand te apuci de curatenie in casa la inceput este un haos total, dar incet-incet toate se asaza la locul lor.”

11. “Daca ai ajuns in aceasta situatie pentru ideile inoculate de parinti, nu e cazul sa-i acuzi:

<<Noi suntem victimele unor victime, iar ei nu ar fi putut sa ne invete altceva decat au invatat ei insisi de la parintii lor.De fapt, ei au fost niste oameni la fel de speriati ca si tine>>.”

12. “Resentimentele, (auto)critica excesiva, vinovatia si teama genereaza cele mai multe probleme din viata oamenilor si cele mai multe boli.

Acestea sunt cauza majoritatii bolilor din viata oamenilor, ele se nasc din condamnarea celor din jur si din lipsa asumarii responsabilitatii pentru propriile fapte.”

13. “Multi oameni de pe aceasta planeta sufera din cauza nemultumirii fata de sine si a vinovatiei.

Acesta este un simplu gand, iar gandurile pot fi schimbate.”

14. “Daca tie ti-e usor de regula sa-ti intelegi propria durere, fa un efort in a intelege si durerea celui care te-a ranit.”

15. “Ori de cate ori apare o problema nu inseamna ca avem ceva de facut, ci ceva de aflat.”

In continuare, te invitam sa vizionezi filmul “Poti sa-ti vindeci viata” al lui Louise Hay, o alta resursa despre vindecarea prin gandire:

Care sunt cuvintele vindecatoare pe care aveai nevoie sa le auzi astazi?

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *