cele mai de pret cadouri
Spiritualitate

Cele mai de pret cadouri

cele mai de pret cadouri
cele mai de pret cadouri

Astazi va prezentam un discurs din cadrul conferintelor Ted.com al unei doamne cu foarte mult curaj, care stie ca totul este asa cum trebuie sa fie. Si care nu ar schimba nimic din ceea ce i s-a intamplat in ultimul timp.

Pentru ca intelege ca, uneori, in spatele celei mai traumatizante experiente, se poate ascunde un dar de nepretuit.


“Imaginati-va, daca doriti, un cadou. Nu e prea mare, cam de marimea unei mingi de golf. Imaginati-va cum arata ambalat.

Dar, inainte de a va arata ce este inauntru, va spun, va face lucruri incredibile pentru voi. Va va aduna toata familia laolalta. Va veti simti mai iubiti si mai apreciati ca oricand si veti relua legatura cu prietenii si cunostintele despre care n-ati mai auzit nimic de ani. Adoratia si admiratia va vor coplesi.Va recalibra ceea ce este mai important in viata voastra. Va va redefini simtul spiritualitatii si al credintei.Veti avea o noua intelegere a increderii in corpul vostru.

Veti avea vitalitate si energie nemarginite. Va veti extinde vocabularul, veti intalni oameni noi, si veti avea un stil de viata mai sanatos. Si mai mult, veti avea o vacanta de opt saptamani, in care nu veti face absolut nimic. Veti manca nenumarate delicatese. Florile vor veni cu camionul.

Oamenii vor spune: “Arati grozav. Ti-ai facut vreo operatie estetica?” Si veti avea o sursa de droguri bune pe viata. Veti fi provocati, inspirati, motivati si va veti simti tot mai modesti. Viata va avea o noua semnificatie. Pace, sanatate, seninatate, fericire, nirvana.

Pretul? 55.000 de dolari. Iar asta e o afacere foarte buna. Acum stiu ca muriti de curiozitate sa stiti ce este si de unde puteti sa luati unul. Se gaseste pe Amazon.com? Are logo-ul Apple pe el? Exista lista de asteptare? Nu prea.

Am primit acest cadou cam cu cinci luni in urma. Arata cam asa cand era impachetat-nu foarte dragut. Si asta. Iar apoi asta. A fost o bijuterie rara, o tumora pe creier, hemangioblastom, cadou care continua sa ofere. Desi acum ma simt bine, nu v-as dori acest cadou voua. Nu sunt sigura ca l-ati vrea.

Dar nu as schimba experienta mea. Mi-a schimbat viata complet, in moduri la care nu m-am asteptat, in toate modurile pe care vi le-am impartasit. Asa ca data viitoare cand va confruntati cu ceva neasteptat, nedorit si nesigur, ganditi-va ca ar putea fi un cadou.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *