Cantec de leagan pentru adulti

Publicat: 31 mai 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

cantec-de-leagan-pentru-adulti
cantec-de-leagan-pentru-adulti

Oare stiti ce zi este astazi?

Nu…nu era asa intrebarea… Sa o luam de la inceput: Stiti ce zi este maine? Eu stiu ce zi este maine. Este 1 iunie, Ziua Copilului si ziua copilului din fiecare adult.

Astazi nu voi incerca sa va demonstrez nimic. Nu va voi canta cintece pentru copii si nici nu va voi rosti versurile cantecelor de leagan de altadata.  Insa astazi voi juca printre degete literele, voilegacuvintele si le voi dez-le-ga. Pentru ca asta face un copil: uita de reguli pentru a fi el insusi.

In lectia de dezvoltare personala pe care v-o propun, am inserat un cantec de leagan pentru adulti. Deci, sa ne ridicam de pe scaunele in care am intepenit de ceva vreme si sa fredonam inca o data refrenul copilariei. Avem voie sa tropaim, sa ne jucam, sa stam pe varfuri sau in maini, sa ne rostogolim si in final, sa ne imbratisam.

Poate ca este momentul potrivit in care sa intrebam adultul din noi:

• Cate baloane ale grijilor ai spart astazi?
• Cat de sus ai inaltat zmeul dorintelor tale?
• In ce culori ti-ai pictat sufletul?
• Care este momentul care te-a impiedicat sa inaintezi in “sotronul” evolutiei tale?
• Care este jocul pe care ai uitat sa-l joci?
• Pe cine ai imbratisat ultima data pe nerasuflate?
• Cui i-ai spus “Te iubesc” fara sa astepti un raspuns in schimb?
• Cum ai rearanja piesele din puzzelul vietii tale?
• Care este motivul pentru care ai striga din tot sufletul pentru a fi auzit de intreaga lume?
• Care este personajul din poveste care ai uitat sa fii?

Raspunzand la aceste intrebari, vom fredona un minunat si sincer cantec de leagan pentru noi, adultii. Pentru oamenii care, din cauza oboselii, grijilor si inconstientei au uitat sa rosteasca refrenul propriei vieti. Sper ca acest cantec sa adoarma adultul din noi pentru a-i da voie copilului sa se trezeasca dupa un somn lung si intunecat. Si sper sa gaseasca iar culorile copilariei. Si sa cante!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *