Ascensiune spirituala sau bypass spiritual?

Publicat: 6 noiembrie 2019
Comentarii: 4 Răspunsuri

Ca suflete aflate pe aceasta cale spirituala este necesar sa stim diferenta dintre ce inseamna ascensiune spirituala si bypass spiritual. Pentru ca de cele mai multe ori, pentru ca preferam calea usoara, le confundam.

Din punctul meu de vedere, ascensiune spirituala inseamna accesarea luminii interioare prin transformarea intunericului interior. Este un proces care ne conecteaza in mod autentic cu energia sufletului nostru.

Procesul se face autentic insa doar prin transformarea traumelor si a ranilor interioare pe care le avem, la nivel de suflet si la nivel mental-emotional.

Aducand aceste rani la suprafata, pentru a fi procesate, pansate, cicatrizate si vindecate, putem face spatiu in interior pentru mai mult din ceea ce suntem cu adevarat. Pentru energia Sursei.

Ce inseamna bypass spiritual?

Procesul nu se face insa evitand aceste rani. Nu se face, in mod autentic, ingropand ranile si recitand mantre. Mantrele isi au locul lor dupa ce ne-am exprimat devastarea interioara. Si dupa ce ne-am vindecat tiparele disfunctionale, la nivel de suflet si mental-emotional, suficient de mult incat sa facem spatiu pentru altceva.

Procesul nu se face evitand emotii inconfortabile precum tristete, durere, furie, revolta. Procesul nu se face evitand umbrele. Ci trecand prin ele, confruntandu-le, dislocand toata energia blocata in ele.

Procesul nu se face repetand “Pace, lumina si iubire” atunci cand suntem furiosi, in intuneric, in invidie, ura si revolta.

Procesul nu se face repetand in oglinda “Sunt o persoana minunata, iubitoare si prospera” ca sa acoperi partea din tine care nu simte nimic din toate astea. Fie pentru ca am trait traume care au creat aceste forme gand in campul nostru. Fie ca asa ni s-a spus si am inceput sa introiectam aceste minciuni. Fie ca avem programe la nivel de suflet care hranesc aceasta credinta limitative.

E nevoie sa cercetam si sa vindecam partea din noi care simte toate aceste lucruri. Sa scoatem la lumina acea parte, sa ii oferim alinare si intelegere. Dupa care sa incepem sa ne conectam cu frecventa de a fi o persoana plina de iubire, prospera si minunata.

Ascensiune spirituala autentica

Daca sarim direct la afirmatii pozitive cand ceea ce simtim in interior este exact contrariul – aceasta nu este ascensiune spirituala, ci bypass spiritual. Creeaza iluzia unei vindecari pentru o vreme, insa e ca si cum construim castele de nisip.

Procesul se face treptat, permitand partilor din noi aflate in durere, in furie, in invidie, in revolta, sa se exprime si sa existe. Pana cand prezenta lor in prim-plan nu mai este necesara. Ele vor continua sa existe, insa undeva in background.

Din cand in cand vor mai iesi la suprafata, insa partea din noi suficient de constienta va putea alege din ce punct sa reactioneze. Reactionam din vechile tipare sau din energia iubirii si a luminii pe care o putem accesa acum la un alt nivel?

Astfel, putem incepe sa facem trecerea spre un alt nivel. Pana cand “Pace, lumina si iubire” inseamna cu adevarat “Pace, lumina si iubire.”

Un proces in spirala

Apoi, cand e nevoie sa mergi la urmatorul nivel in partea de sus a spiralei, mai faci o vizita in palierele de jos. Scoti la iveala alte rani si tipare disfunctionale care au nevoie sa fie vindecate. Faci spatiu pentru mai multa expansiune, iubire, lumina si pace.

De la un punct incolo, a scoate la iveala partile tinute in intuneric nu mai trebuie sa fie o drama. Nu mai trebuie sa fie inimaginabil de dureros, nu mai trebuie sa fie la modul “doar durerea mea exista pe aceasta lume”.

De la un punct incolo, putem doar observa, intra in contact si cere ca aceste rani si parti din noi sa fie vindecate. E posibil sa avem nevoie de ani de zile sa ajungem aici. Insa dupa aceea putem sa incepem sa facem acest proces de transformare interioara  firesc si usor. Si putem ajunge sa ne bucuram de el.

Sa devenim esenta noastra

Fara o baza de vindecare solida, pe toate palierele fiintei noastre, la nivel de suflet, la nivel mental-emotional, la nivel de karma din alte vieti, pe linie transgenerationala din aceasta viata, la nivel de traume personale si rani ale copilului interior, la nivel de conditionari colective care ne afecteaza, ascensiunea spirituala autentica nu se poate face.

Fara aceasta baza, ascensiunea spirituala este o amagire si o iluzie temporara. Cu aceasta munca facuta la momentul potrivit, ascensiunea spirituala este cel mai frumos proces prin care poate trece un suflet pe Pamant.

Nu mereu usor, insa cu siguranta de mare importanta in aceasta perioada pe Planeta. Este procesul prin care mai intai aduci lumina in tine, apoi lumina vine in tine de la sine pentru ca apoi tu sa devii lumina.

Despre toate aceste lucruri și instrumente concrete care ne ajută să fim autentici în procesul de ascensiune spirituală și de a deveni mai mult din cine suntem vom vorbi în training-ul: Devino Vindecătorul care ești, pentru cei care se simt chemați să urmeze această cale.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *