Alchimia celor noua dimensiuni

Publicat: 5 octombrie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

alchimia celor noua dimensiuni
alchimia celor noua dimensiuni


O noua carte de spiritualitate aparuta la editura For You, care vorbeste despre dimensiunile Universului, modul in care ne afecteaza si cum putem intra in rezonanta cu ele. Desi cu totii traim si exprimam cele noua dimensiuni ale constiintei, cei mai multi dintre noi par a fi constienti doar de existenta dimensiunilor a doua, a treia si a patra.

Sa incepem sa studiem pe rand ce este alchimia, cat si aceste dimensiuni, pe care le vom numi 1D, 2D, etc:

1D: Cel mai bun mod de a ne imagina 1D este acela de a ne gandi la ea ca la un punct – punctul de initiere al intregului proces de materializare de pe Pamant – in care materializarea se produce ca rezultat al rotatiei planetare. Toate dimensiunile din lantul fiintarii Pamantului isi au izvorul in 1D, Gaia. Datorita faptului ca sangele nostru contine fier, suntem facuti sa vibram in ritm cu Gaia. Sangele care circula prin venele noastre rezoneaza cu cristalul nucleului de fier deoarece are componente cristaline de fier. Acest lucru este cel care ne permite sa fim in corp si sa vibram simultan si in alte registre de frecvente.

2D: dimensiunea a doua este taramul dintre cristalul nucleului de fier si scoarta curbata a Pamantului. Pastratorii 2 D sunt elementalii: inteligentele radioactive, minerale, virale si bacteriene. Aceasta regiune este deseori numita taramul teluric – nucleul extern, mantaua, litosfera sau crusta interioara- contine si exprima imensele forte interioare ale Pamantului, care vibreaza dinspre nucleu in afara. Cei mai multi dintre noi suntem profund separati  de 2D, insa acum trebuie sa ne reconectam cu planul energetic. Motivul pentru care trebuie sa intelegem relatia noastra cu taramurile mai joase consta in faptul ca 2D vibreaza  in corpurile noastre – fie ca o stim, sau nu.

3D: dimensiunea spatiului si timpului liniar, in care traim noi, oamenii, impreuna cu celelalte creaturi biologice si cu plantele. Noi oamenii suntem pastratorii lumii 3D, iar in aceasta dimensiune opereaza multe lumi. 3D este locul unde se intersecteaza dimensiunile fizice si non-fizice.Taramurile fizice- de la 1D la 3D sunt masurabile, iar toate taramurile non-fizice- de la 4D la 9D – opereaza in 3D, ca frecvente subtile.

Dimensiunea a patra (4D) reprezinta taramul mintii umane colective, amalgamul gandurilor si al sentimentelor individuale, care se dizolva si se impletesc in tipare arhetipale care ii conecteaza pe toti oamenii.Aceasta dimensiune contine memoria evenimentelor prin care oamenii au trecut de-a lungul timpului. Dimensiunea a patra, lumea astrala dintre 3D si stele, este o regiune vie si participativa, plina de mesajele fiintelor Divine. Aici se primesc toate mesajele ce vin din dimensiunile mai inalte, acesta fiind motivul pentru care simtim emotii atat de intense aici. Puterea voastra in dimensiunea  a patra rezida in sentimentele voastre.

Dimensiunea a cincea
este un taram la Luminii, care se centreaza in inima umana si care se afla in rezonanta cu  fiintele si plantele de pe Pamant. In ce-i priveste pe oameni, frecventa vibrationala a Luminii se numeste samadhi, experienta omeneascace poate fi inteleasa, a comuniunii cu Divinitatea.

Dimensiunea a sasea este taramul formelor geometrice ce se multiplica sub forma de plante, animale, oameni si obiecte materiale in 3D. 6D este planul in care se afla corpul Ka – corpul spiritual uman- care ne da posibilitatea sa interpretam registrul de frecvente ce ne definesc corpul, emotiile, gandurile si sufletul. Ka-ul nostru stie cand sa primeasca energie, cand sa o stopeze si cand sa o reflecte inapoi la sursa. Stiinta sacra egipteana ne sfatuieste ca trebuie sa invatam sa simtim modulin care corpul Ka citeste frecventele – sa-l pastram pe Ka inauntru, ca sa mentinem delimitarile energetice corecte le celor patru corpuri ale noastre: fizic, emotional, mental  si sufletul.

Dimensiunea a 7-a
este taramul cosmic al sunetului care genereaza formele geometrice 6D prin rezonanta vibratorie. Sunetul ia nastere din frecventele vibratorii ale corpurilor din univers care se rotesc si orbiteaza.Sunetul reprezinta vibratia moleculelor de aer, pe care le masuram prin oscilatii pe secunda sau hertzi. Vibratiile moleculelor creeaza consistenta, sunet, culoare, lumina, sar si toate fiintele vii. Lumina vibreaza la o frecventa foarte inalta, cu multe octave deasupra undelor acustice. Toate formele sunt modelate de frecventele vibrationale ce se inalta pana la sunet si, in final, la lumina. Frecventele sunt fundamentul a tot ceea ce exista.

Dimensiunea a 8-a: este taramul Mintii Divine, Lumina, ce se manifesta in 3D prin intermediul spectrului vizibil. Frecventele 8D sunt mult mai rapide decat undele acustice 7D. 8D este administrat de Federatia Galactica, un grup de Inteligente inalte, cu care putem realmente lucra in 3D.

Dimensiunea a 9-a izvoraste din Gaura Neagra aflata in centrul Caii Lactee. Misterul ce mare este acela ca, in prezent, corpul si mintea noastra sunt activate de intreaga forta a Gaurii Negre 9D. Ceea ce va ramane din informatiile formelor de viata ale Pamantului in 2012 va trece prin Gaura Neagra. Aceasta triere a vietii ce este evaluata prin intermediul iubirii umane, ne pregateste pentru urmatoarea etapa a evolutiei umane.

Cartea subliniaza faptul ca suntem pe punctul de a reintra in univers si de a inceta sa mai traim izolati pe Pamant. Sfarsitul calendarului Mayas anunta sfarsitul izolarii noastre, pe masura ce fiecare dintre noi ne vindecam pe noi insine, dupa care ne desprindem din mentalitatea de trauma la nivel de masa. Am pierdut in mare parte legatura cu dimensiunile mai inalte, iar acest lucru ne-a facut sa involuam intr-o specie daunatoare, ce ar putea distruge intregul Univers.

Pana in 1999, ne-am limitat accesul la cateva din dimensiunile mai joase, iar cand timpul s-a accelerat, am inceput sa ne extindem exponential catre dimensiunile mai inalte. Pentru ca toate dimensiunile sa se deschida pe Pamant, trebuie ca noi: sa traim in ele prin muzica sacra si sa fim una cu Mintea Divina, sa ne mentinem o forma perfecta, sa ne deschidem inima si sa lasam sa circule in mod creativ gandirea colectiva intre noi. Pe masura ce facem aceste lucruri, noua raspandire a frecventelor inalte pe durata Ciclului Galactic va pune capat carantinei noastre in Univers.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *