2012: Vremea Schimbarii

Publicat: 20 mai 2011
Comentarii: Fără răspunsuri

2012 vremea schimbarii
2012 vremea schimbarii


Astazi va prezentam un documentar in jurul subiectului mult discutat al anului 2012. Viziunea optimista este nota de baza a acestui film, bazat de profetiile mayasilor, ale vechilor samani, dar si pe noua paradigma a ganditorilor din epoca moderna. Sper sa primim cu totii o perspectiva vindecatoare asupra schimbarilor aduse de anul 2012.

Vizionare placuta!

Vezi documentarul aici.

Preluare de pe fymaaa.blogspot.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *