13 semne de trezire spirituala

Publicat: 22 august 2016
Comentarii: 4 Răspunsuri

Se vorbeste din ce in ce mai mult despre acest fenomen de trezire spirituala. Asta presupune ca, la un anumit nivel, pana acum unii dintre noi au trait ca fiind adormiti, deconectati si pe pilot automat.

Omenirea insa incepe sa se conecteze din ce in ce mai mult la o constiinta treaza, la o noua paradigma spre care ne indreptam.

Iata 13 semne clare ale faptului ca experimentezi o trezire spirituala:

1. Iti doresti mai putine lucruri si mai multa simplitate. Cu cat ai mai putine lucruri, cu atat te simti mai putin impovarat. In loc sa vrei sa dobandesti bogatii materiale, incep sa cauti sa-si gasesti bogatia interioara.

2. Te atrag cartile care iti extind orizontul. Nu mai citesti doar ca sa-ti ocupi timpul cand nu ai altceva de facut. Alegi sa citesti carti care te ajuta sa devii cea mai buna varianta a ta in procesul de trezire spirituala prin care treci.

3. Iti petreci mai mult timp in tacere. Mergi in natura pentru plimbari solitare si meditezi in tacere, astfel incat sa te reconectezi cu tine.

4. Mananci sanatos si ai grija de corpul tau. Iti tratezi corpul ca pe un templu sacru, ii asculti intelepciunea si il pastrezi cat de sanatos poti, pentru a te insoti in calatoria ta de trezire spirituala.

5. Te simti mai conectat cu natura si  cu toate fiintele vii. Recunosti interconectarea si interdependenta tuturor fiintelor si ai un sentiment de comuniune cu tot si toate.

6. Simti compasiune pentru suferinta din lume. Devii constient de cat de multa durere este in jurul tau si faci tot ce poti pentru a contribui la alinarea ei.

7. Iti asumi responsabilitatea. Realizezi ca nu mai are rost sa intretii mentalitatea de victima si de a-i blama pe ceilalti pentru ce nu merge in viata ta. Actionezi constient pentru a-ti sculpta destinul.

8. Esti constient de actiunile tale. Ai descoperit puterea uriasa a actiunilor tale si te-ai asigurat ca actionezi intr-un fel care nu te afecteaza negativ pe tine si lumea.

9. Trecutul si viitorul nu mai au control asupra vietii tale. Intelegi ca viitorul si trecutul nu exista cu adevarat si singurul moment care exista este prezentul.

10. Ai un dor profund pentru semnificatie. Intelegi ca o viata normala este goala de continut si  scop si incerci sa-ti creezi propria cale in calatoria sufletului tau.

11. Esti mai creativ. Simti o dorinta crescuta de a te exprima creativ si de a-ti transforma visele in realitate.

12. Iti expui Sinele Divin lumii. Iti lasi deoparte mastile sociale si esti deschis sa-ti comunici gandurile cele mai intime cu ceilalti, fara sa te simti vinovat sau rusinat.

13. Nu te mai intereseaza competitia.  Realizezi ca competitia aduce conflict si suferinta si ca singura cale de a trai in armonie cu altii este prin a avea o atitudine iubitoare si plina de compasiune fata de ei.

Sursa: http://theunboundedspirit.com/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *