Terapie pentru sanatate: Focused Touch SHIATSU

Publicat: 24 august 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

terapie pentru sanatate focused touch shiatsu

terapie pentru sanatate focused touch shiatsu


Shiatsu este o forma de masaj fondata in Japonia la inceputul secolului XX.

Tehnica de baza este aplicarea de presiune pe traseele energetice descrise in medicina traditionala chinezeasca, combinata cu tehnici de masaj. Shiatsu este o terapie pe care o regasim nu numai in Japonia, ci pe toate continentele, sub o mare varietate de stiluri. Exista stilurile traditionale si stilurile moderne de Shiatsu.

Focused Touch Shiatsu este un stil modern de Shiatsu, unic in Romania, si include, aditional la tehnicile traditionale, tehnici din Terapia Cranio-Sacrala (Cranio-Sacral Therapy – Eliberari Craniene si Shiatsu Facial) si din masajul Trager (tehnici de manipulare usoara pentru realinierea corpului si deblocarea durerilor articulare).

Focused Touch Shiatsu (Stiinta si Arta Presiunii Degetelor) se bazeaza pe acordarea de tratamente individualizate fiecarui pacient cu mare accent pe calitatea atingerii!
In cadrul tratamentului se folosesc tehnici de deblocare a Tsubo de blocaj yang (exces de energie) destinate pentru ajutarea „structurii“ corpului uman.

Beneficiile masajului Shiatsu:

 • tratarea durerilor osteomusculare si articulare (afectiuni de spate si de membre),
 • deblocarea articulatiilor intepenite,
 • cresterea mobilitatii si eliberarea tensiunilor musculare,
 • migrene, sinuzita, anxietate, depresie, stres,
 • recuperare post-operatorie,
 • disfunctii ale organelor interne,
 • imbunatatirea starii psiho-emotionale,
 • relaxeaza intregul organism, grabind procesele de vindecare fizica si emotionala.
Ofera energie, claritate mentala, recastigarea vitalitatii, prin eliminarea stresului zilnic si a starii de oboseala cronica.
Este un sprijin in timpul perioadelor dificile ale vietii, cum ar fi pierderea unei persoane dragi, divort, etc.Este un masaj relaxant si energizant in acelasi timp, nu este obositor, nu este dureros si nu se bazeaza pe tehnicile masajului clasic sau ale masajului suedez.
Focused Touch Shiatsu  este simplu, eficient si precis!Tratamentul se desfasoara cu pacientul imbracat, asezat pe masa de masaj, fara a se folosi uleiuri sau creme.De Shiatsu pot beneficia persoanele de toate varstele. Shiatsu se recomanda atat omului sanatos, dar care este preocupat de prevenirea aparitei unor boli, cat si celui bolnav.
Shiatsu este contraindicat in infectii acute, arsuri, eruptii cutanate, rani recente, oase rupte.Durata unei sedinte Shiatsu: 60 minute.
Frecventa: o data/de doua ori pe saptamana.
Pret: 80 RON/sedinta
Terapeut: Diana Rhea
0746227896

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *