Machiaj si stil

Publicat: 30 aprilie 2008
Comentarii: 1 Răspunsuri

machiaj si stil

machiaj si stil


Machiajul este parte integranta din stilul unei femei.

Si pentru ca stilul este ceea ce ne reprezinta ca persoana, machiajul este extrem de important in a ne defini ca personalitate. De aceea, este esential sa stim cateva aspecte teoretice care ne pot ajuta sa ne definim stilul.

Exista patru tipologii principale. Orice femeie din aceasta zona geografica se incadreaza, in functie de mai multe caracteristici, in una din aceste tipologii feminine in machiaj:

• Iarna: femeile cu tenul alb, par inchis, ochi caprui, albastru inchis sau negri. Pentru aceste femei sunt recomandate culorile aprinse si reci, precum si cele contrastante (alb-negru, rosu-negru, siclam)

• Toamna: Sunt femeile cu piele deschisa sau creola, cu ochi caprui sau verzi si parul roscat-castaniu. Pentru ele sunt recomandate culorile calde.

• Vara: Femeile din aceasta tipologie sunt cele cu parul blond cenusiu, ochi gri sau gri-albastru. Pentru aceste persoane sunt recomandate culorile reci.

Primavara: In aceasta tipologie se incadreaza femeile blonde cu ochi albastri, gri sau caprui. Pentru ele se recomanda culorile calde.

Machiajul si vestimentatia trebuie alese in functie de aceste tipologii. Machiajul trebuie sa fie in ton cu nuanta vestimentatiei si cu culoarea ochilor.

De tinut minte:

Ochii verzi sunt pusi in evidenta prin nuante de visina-putreda, roz, lila; ochii albastri prin nuante de orange iar ochii caprui si negri prin nuante de albastru si bleu.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *