cum ne imbracam pentru a avea succes
Sanatate

Cum ne imbracam pentru a avea succes?

cum ne imbracam pentru a avea succes

cum ne imbracam pentru a avea succes
Are vreo importanta ce culoare are costumul pe care-l porti la serviciu? Poate sa determine alegerea sacoului diferenta dintre succes si reversul acestuia? Are vreo semnificatie stilul personal pentru succes?

Dum cum sustin cromoterapeutii si expertii in dezvoltare personala, culorile hainelor noastre de lucru pot influenta totul, de la buna dispozitia si increderea noastra pana la felul cum suntem perceputi de catre cei din jur. Citeste despre psihologia culorilor, asorteaza-ti culorile pe care le porti cu sarcinile curente si vei avea o zi reusita.

Fii creativ cu portocaliu. Daca ai nevoie de creativitate, inconjoara-te cu nuante de portocaliu. Portocaliul este culoarea caldurii, a vitalitatii si a creativitatii – stimuleaza creierul sa incerce noi idei, noi metode de lucru. Portocaliul-caisa, indeosebi, inmulteste ideile creatoare si favorizeaza spiritul artistic.

Atrage atentia cu rosu. Rosul te impinge in prim-plan – este energic, vibrant si inspira incredere. Alege rosul daca vrei sa faci impresie. Rosul te face sa te simti aventuros. Daca te temi de o intrevedere sau de o anumita sarcina, daca simti ca-ti lipseste energia sau ai o dispozitie proasta, impulsioneaza-te cu rosu. Nu trebuie sa fie un ansamblu complet rosu. Chiar si o esarfa sau o cravata te ajuta sa redevii increzator in propriile posibilitati.


Fii calm cu albastru.
Albastrul este ideal cand ai nevoie sa aduci calmul si centrarea in ziua ta de lucru. Este totodata util daca te astepti la dispute la serviciu.

Fii increzator cu galben. Galbenul accentueaza stima de sine. Este o culoare prietenoasa, comunicativa. Foloseste-o cand vrei sa stimulezi conversatia si sa incurajezi dialogul.

Fii fascinant cu turcoaz.Turcoazul atrage oamenii catre tine si-i face sa te vada intr-o lumina favorabila. Este o culoare utila atunci cand faci o prezentare sau tii un discurs.

Inspira dragoste cu roz. Rozul este o culoare calda, care inspira dragoste si grija pentru cei din jur, asa ca poate fi o alegere utila pentru cei care au profesii legate de ingrijirea oamenilor. Poarta putin roz cand vrei sa linistesti sau sa arati ca nu reprezinti o amenintare.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *