Ce sunt ridurile

Publicat: 30 aprilie 2008
Comentarii: Fără răspunsuri

ce sunt ridurile

ce sunt ridurile


Ridurile sunt rani.

Reprezinta semne ale deteriorarii pielii, apar ca rezultat al inaintarii in varsta si pot fi provocate de factori care pot sau nu pot fi controlati.

Cum se formeaza ridurile?

Pe masura ce timpul trece si pielea este afectata, aceasta se regenereaza mai greu. Productia de colagen si elastina scade, muschii din subderma se slabesc si pielea pur si simplu nu-si mai poate reveni.

Iar daca acum esti tanara si acest proces nu te ingrijoreaza, putem sa-ti spunem sfatul specialistilor: e recomandat sa folosim sisteme antirid de ingrijire a tenului incepand cu varsta de 25 de ani. Deja de la aceasta varsta elasticitatea pielii scade iar regenerarea tenului nu se mai produce la fel de usor.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *