apa de calitate carafa tc alladin
Sanatate

Apa de calitate – carafa TC Alladin

 

apa de calitate carafa tc alladin
apa de calitate carafa tc alladin

Ca doar in prezenta apei se naste Viata, si ca apa este substanta care  sustine toate procesele Vietii, sunt informatii ultra cunoscute. Ca Omul si Pamantul sunt facuti din aceasi apa, este Adevarul pe care déjà l-am integrat. Mistere apei sunt relevate si descoperite, ca apoi sa ajunga la noi : ce facem noi pentru apa si ce face apa pentru noi…

Prin procesul de civilizare, noi  oamenii am pierdut contactul sursa apei- izvorul- si am ajuns consumatori de apa procesata,care ne e  livrata prin tevi sau imbuteliata in sticle din plastic. Aceasta  apa e  sigura din punct de vedere bio-chimic, dar care nu ne mai asigura necesarul energetic la nivel de Fiinta si celula pentru ca e  apa lipsita de vitalitate sau altfel spus, destructurata. Studiile au confirmat ca apa destructurata nu poate trece prin membrana celulara sii mai ales, nu mai poate sa elimine toxinele rezultate prin procesele de metabolizare . In plus, faptul ca e secatuita energetic,  aceasta apa, atunci cand est e bauta, ia din resursele  energetice ale corpului cu scopul de a se re-structura. Astfel ca apa pe care o bem este  unul dintre cei mai mari consumatori de energie vitala si doar o parte din cantitatea bauta  e folosita de corp, restul fiind eliminata asa cum a fost ingerata. In concluze, apa bauta in loc sa ne sustina procesele vitale, ne epuizeaza din resurse si putem simti oboseala cronica, fara sa cunoastem adevarata cauza.

Singura apa care are natural capacitatea de-a patrunde prin membrana celulara este apa structurata, adica apa care iese natural din pamant, apa din legume si apa din fructe, deoarece « perforatiile » din membrana celulara sunt exact de dimensiunea si forma hexagonala a cristalului apei.

Carafele TC Alladin reprezinta instrumente sigure, naturale si rapide, prin care ne putem produce apa structurata. Turnand si pastrand apa de la robinet sau cea imbuteliata  in carafa Alladin, dupa 3 minute apa redevine structurata si dobandeste un nivel energetic ridicat . Apa din carafa Alladin este o sursa importana de energie pentru intreaga structura a corpului uman, avand capacitatea sa ajunga in celula si sa detoxifice, sa mentina sanatatea si procesele vitale.

In sustinerea celor scrise va prezentam 2 teste incontestabile despre puterea si eficienta formei carafei.

Primul test este efectuat in Elvetia prin metoda M. Emoto de fotografiere a cristalelor de apa inghetata.

Concluziile sunt mai mult decat relevante: apa de la robinet, fie ea chiar fiarta  (deci sterilizata) nu are capacitatea de a forma cristalul hexagonal, binecunoscut déjà din cartile publicate de M. Emoto. E spectaculoasa transformarea apei in carafa Alladin : molecule se re-orienteaza si se re-aseaza in forma originala a apei de izvor, iar ca efect vedem forme de cristal, deci apa este déjà o apa structurata. Acest fenomen de structurare se produce doar prin capacitatea de amplificare a energiei a formei carafei, energia pe care apa o preia si isi re-face legaturile  dintre molecule care au fost distruse in procesele industriale.

studiu apa de calitate
studiu apa de calitate in carafa tc alladin

Cel de-al doilea test este realizat in Germania de Ing. Dipl. Paul Sommer, o autoritate in materie de masurari ale campurilor vitale si ale nivelurilor bioenergetice.

Extras cu acordul  autorului si al beneficiarului

«    Birou de inginer si expert   Dipl. Ing. Paul Sommer,

Gartenstr. 26, D – 98553 Schleusingen           http://paulsommer.blog.de/

C E R T I F I C A T

Pentru studierea si estimarea variatiilor calitatii biologice a probei de apa minerala din Japonia care a fost vitalizata in carafa Alladin a companiei TC energy design Ltd. Prin utilizarea procedurilor corespunzatoare bilogice.

Obiectul supus estimarii:        3 (trei) probe diferite de apa minerala-  imbuteliere originala de catre producatorii japonezi, special nedeschis pentru protectie fata de variatii de informatie

Instrumentul de masurat pentru stabilirea frecvemtelor biologice:   Rayometru PS 10 din Rayonex

Dipl. – Ing. Paul Sommer a efectuat masuratorile.

Definirea temei

Apa este o materie prima esentiala si calitatea vietii noastre este in directa relatie cu calitatea biologica. Termenul de “calitate biologica” se exprima nu doar prin absenta poluantilor, ci mai degraba si mai presus de orice prin existenta vitalitatii.

In ultimii ani, oameni de stiinta precum Jacques Benveniste sau Dr. Masaru Emoto au publicat multe dovezi ale existentei “memoriei apei”; si cu toate acestea subiectul daca apa poate inmagazina informatii este intens dezbatut de stiinta. Din p.d.v. stiintific, apa este redusa pur si simplu la formula H2O. Nu se mai masoara nicio alta caracteristica in afara de diferitele structuri ce isi modifica deja legaturile prin conditii externe, cum ar fi presiunea, temperatura sau curgerea.

Imaginile cristalelor sunt dovezi convingatoare ca structura apei se poate schimba prin introducerea oricarei informatii energetice, atat in sensul dezvoltarii, cat si al slabirii organismelor. Este evident ca apa si structurile sale ar trebui sa ocupe un bine meritat loc central in medicina si in domeniul procedurilor de redare si mentinere a bunei-stari din natura. Paleta viitoarelor utilizari ale “apei vii” se poate intinde de la “vitalizarea” de baza pana la imbogatirea cu informatii speciale, de ex. pentru imbunatatirea procesului metabolic, pentru regenerarea biologica sau pentru decontaminarea organismului.

Functia de memorare a apei este de asemenea confirmata observand ca persoanele alergice au probleme cu apa de baut chiar daca folosesc filtre de apa sau osmoza reversibila. Filtrarea si procesarea tehnica nu sterg informatiile reziduurilor chimice a fertilizatorilor sau erbicidelor agricole si/sau a substantelor medicale din apa de baut.

Acelasi lucru se aplica apelor minerale produse in mod tehnic a caror calitate biologica poate fi de asemenea disturbata considerabil de procesarea tehnica. Distribuirea in sticle PET prezinta pericolul dizolvarii in apa a substantelor diluante si a acetaldehidei.

Nu este inca posibila estimarea vitalitatii mancarurilor prin instrumente de masura tehnice, deoarece modelul de oscilatii a acestor tipare (pattern-uri) de informatie lucreaza fara materie. Doar prin proceduri de masurare biologica se poate determina daca gradul de ordonare a unui organism este crescut sau scazut de calitatea biologica a apei. Bautul apei nestructurate duce la slabirea organismului, pentru ca trebuie adusa energie aditionala in vederea formarii structurilor cristaline in apa din corp.

S-a ales ca formulare conceptuala analiza din p.d.v. a calitatii biologice a 3 (trei) probe diferite de apa minerala originala de la producatori japonezi si analiza variatiei energetice dupa vitalizarea in carafa Alladin a firmei TC energy design Ltd. Se urmareste a se analiza ce modificare a frecventelor continute de apa originala (= informatie) rezulta in urma vitalizarii in carafa Alladin a firmei TC energy design Ltd.

In acest studiu s-a realizat numai compararea modificarilor calitatii biologice si a tiparului (pattern-ului) frecventelor apelor minerale furnizate de producatori japonezi masurate inainte si dup ace au fost vitalizate in carafa Alladin a firmei TC energy design.

Testarea a avut loc intr-o incapere de birou armonizata astfel incat s-au redus variatiile tiparului de informatie de catre campurile geo-biologice de interferenta sau smogul electronc de la campurile incornjuratoare.

proprietatile speciale ale apei in carafa tc alladin
apa si carafa tc alladin

Din p.d.v. al examinatorului, apa din carafa Alladin este vitalizata si deci i se imbunatateste calitatea biologica prin urmatoarele elemente:

– Forma bine echilibrata a carafei Alladin a firmei TC energy design Ltd. cu liniile sale armonioase demonstreaza expansiunea universala a luminii, informatiei si constiintei. In mod similar, dupa cum sunetele sunt provocate de oscilatiile tonurilor, liniile unduitoare ale carafei Alladin activeaza si intensifica informatiile cosmice ancestrale care exista in fiecare apa ca un germene viu si care reprezinta astfel sursa de viata.

– Puterea simbolului “Floarea vietii” imprimat pe fundul carafei Alladin actioneaza suplimentar cu structurile sale informationale ca un cod geometric a matricei creatiei, contribuind astfel la cresterea calitatii biologice.

La analiza calitatii biologice, toate cele 3 (trei) ape minerale originale au prezentat valori intre 500 – 1.500 Angström. Sunt clar sub punctul de cotitura a energiei necesare sa ordoneze un sistem viu. Bautul apei minerale din sticlele originale duce rapid la o reducere a ordinii din organism, care trebuie echilibrata din nou folosind energia proprie corpului.

Dupa vitalizare in carafa Alladin, toate cele 3 (trei) probe de apa au prezentat valori constante de energie de 18.500 Angström. Calitatea biologica a apei vitalizate in carafa Aladdin este constanta de 200% peste punctul de cotitura a energiei. Apa din toate cele 3 (trei) probe de apa are un efect benefic, constructiv pentru organism.

Pe baza valorilor frecventelor fundamentale bine-cunoscute medicinii umane (RAYONEX, biorezonanta dupa Paul Schmidt) care urmeaza a fi modificate, se va constata un efect al tiparelor frecventei din apa asupra anumitor organe, sisteme, celule.

La o calitate biologica mult sub punctul de turnura energetica de 6.500 Angström se presupune ca frecventele continute de apa originala slabesc exact aceste organe, sisteme sau celule care utilizeaza aceasta oscilatie ca frecventa de lucru.

Proba de apa minerala 1

Proba de apa minerala 2

Proba de apa minerala 3

Comentarii:

Comentarii:

Comentarii:

Miros puternic de clorura

Calitate biologica:

unitati Bovis original:

500 BE

Lungime de unda ≈ 50 nm

Calitate biologica:

unitati Bovis original:

1.500 BE

Lungime de unda ≈ 150 nm

Calitate biologica:

unitati Bovis original:

500 BE

Lungime de unda ≈ 50 nm

unitati Bovis dupa 1 minut in carafa Alladin:

18.500 BE

Lungime de unda

≈ 1.850 nm

unitati Bovis dupa 1 minut in carafa Alladin:

18.500 BE

Lungime de unda

≈ 1.850 nm

unitati Bovis dupa 1 minut in carafa Alladin:

18.500 BE

Lungime de unda

≈ 1.850 nm

Dupa vitalizarea probelor de apa in carafa Alladin, domeniile de frecventa mentionate anterior nu sunt prezente, de asemenea sunt sterse frecventele biologice a smogului electronic (99,5Hz) in toate cele 3 probe de apa minerala. Prin vitalizarea in carafa Alladin, vitalitatea biologica a fiecarei probe de apa originala creste cu 200% peste punctul de turnura energetica. Deci apa vitalizata poate creste gradul de ordonare a unui sistem viu. Tiparul de frecventa schimbat dupa vitalizare poate interactiona intr-un mod benefic prin rezonanta asupra organelor si zonelor organismului.

Acest tipar de informatii descoperit dupa vitalizarea timp de numai un minut in carafa Alladin a firmei TC energy design Ltd. in toate cele trei probe de apa minerala, poate sustine/ajuta procesele esentiale in metabolismele organismului prin rezonanta si poate influenta armonizarea sistemului nervos. Astfel organismul are la dispozitia sa o apa de ridicata valoare biologica, care nu mai are nevoie de o procesare ulterioara. In comparatie cu probele de apa mineral originala , procesul de dezagregare a metabolismului este ajutat cu informatii pretioase care, de asemenea pot incuraja puterea de vindecare naturala a corpului. »

 

Carafele şi paharele TC sunt destinate revitalizării, energizării şi structurării apei potabile. Practic, în doar 3 minute de păstrare în această sticlărie, apa îmbuteliată sau apa de la robinet recapătă structura hexagonală a apei de izvor. Fiecare piesă este lucrată manual şi este marcată cu sigla TC.

Toate materialele publicate sunt supuse legii drepturilor de autor; este interzisa reproducerea totala sau partiala.

Importator exclusiv in Romania al produselor TC energy design

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. CRISTI BROSTEANU spune:

    Doresc sa stiu preturile produselor dumneavoastra in acest moment. In trecut am avut 2 pahare de la firma dumneavoastra dar s-au spart si vreau sa cumpar din nou. Ma intereseaza si pretul garafei.
    Cu respect Cristi Brosteanu

    1. E nevoie sa scrieti direct firmei respective, noi cei de la damaideparte.ro nu va putem ajuta cu preturi pentru aceste produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *