4 exercitii fizice de facut in fata televizorului

Publicat: 5 august 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

4 exercitii fizice de facut in fata televizorului

4 exercitii fizice de facut in fata televizorului

De foarte multe ori, ne plangem ca nu avem timp sa ne mentinem greutatea sau pur si simplu nu avem timp sa facem miscarea.

Uitam, insa, ca putem face un aliat din orice moment. Asadar, in cele ce urmeaza va vom prezenta 4 excercitii fizice pe care le putem realiza in fata televizorului:

1. Bucura-te de reclamele publicitare.

Pauzele publicitare pot intrerupe punctele culminante ale filmelor preferate, insa ce-ar fi sa profitam de acestea si sa facem cateva exercitii fizice? Putem stabili ca la prima pauza sa facem o incalzire urmata de celelalte pauze in care putem face exercitii usoare pentru diferite grupe musculare. Ce spuneti, mai bine putin decat nimic, nu-i asa?

2. Intareste-ti bratele fara sa parasesti canapeaua.

Aseaza-te la jumatatea canapelei si ridica bratele in sus si in lateral avand spatele drept si lipit de canapea. Repeta exercitiile de cate ori simti nevoia.

3. Ce spui de bicicleta medicinala?

O bicicleta medicinala o ocazie buna de a ne mentine in forma in propria casa. Aceasta nu este foarte scumpa si poate fi transportata cu usurinta dintr-o camera in alta. Asadar, putem profita de minutele petrecute in fata televizorului pentru a ne imbuntati conditia fizica.

4. Un abdomen pe care il lucrezi in timp ce stai pe canapea.

20 de abdomene pentru fiecare ora petrecuta in fata televizorului sunt suficiente pentru a ne mentine un abdomen de invidiat.

Spor la exercitii!

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *