4 exercitii fizice de facut in fata televizorului
Sanatate

4 exercitii fizice de facut in fata televizorului

4 exercitii fizice de facut in fata televizorului

4 exercitii fizice de facut in fata televizorului

De foarte multe ori, ne plangem ca nu avem timp sa ne mentinem greutatea sau pur si simplu nu avem timp sa facem miscarea.

Uitam, insa, ca putem face un aliat din orice moment. Asadar, in cele ce urmeaza va vom prezenta 4 excercitii fizice pe care le putem realiza in fata televizorului:

1. Bucura-te de reclamele publicitare.

Pauzele publicitare pot intrerupe punctele culminante ale filmelor preferate, insa ce-ar fi sa profitam de acestea si sa facem cateva exercitii fizice? Putem stabili ca la prima pauza sa facem o incalzire urmata de celelalte pauze in care putem face exercitii usoare pentru diferite grupe musculare. Ce spuneti, mai bine putin decat nimic, nu-i asa?

2. Intareste-ti bratele fara sa parasesti canapeaua.

Aseaza-te la jumatatea canapelei si ridica bratele in sus si in lateral avand spatele drept si lipit de canapea. Repeta exercitiile de cate ori simti nevoia.

3. Ce spui de bicicleta medicinala?

O bicicleta medicinala o ocazie buna de a ne mentine in forma in propria casa. Aceasta nu este foarte scumpa si poate fi transportata cu usurinta dintr-o camera in alta. Asadar, putem profita de minutele petrecute in fata televizorului pentru a ne imbuntati conditia fizica.

4. Un abdomen pe care il lucrezi in timp ce stai pe canapea.

20 de abdomene pentru fiecare ora petrecuta in fata televizorului sunt suficiente pentru a ne mentine un abdomen de invidiat.

Spor la exercitii!

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *