Recomandari

FULL MOON RETREAT

12-14 octombrie 2019, eveniment de dezvoltare personală, sub clar de lună

Eliminarea blocajelor care stau în calea misiunii personale împreună cu Laura Berezitchei, Victoria PY, Lakshmi Barbus, Olivera Draia și Smaranda Mănoiu.

Eu sunt Smaranda Mănoiu și la FULL MOON RETREAT am rolul de… story-teller.  Am creat acest concept pentru că nu aveam nici un chef să dansez de una singură, în jurul focului sub clar de lună! Așa că m-am gândit să vă chem și pe voi!  Nicio misiune nu este posibilă fară ceilalți. Abia aștept să ne cunoaștem sau să ne reîntâlnim și în viața asta, abia aștept să ne unim eforturile și… de fapt…abia aștept ca, după un timp să ne împărtășim poveștile de succes! Am convingerea că eforturile noastre terapeutice vor fi potențate de prezența fiecăruia dintre noi, pentru că în fiecare moment ne aflăm exact în locul în care trebuie să fim. Intenția mea este să manifest oameni, locuri și evenimente care să mă ajute la împlinirea ”Dharmei” /misiunii vieții mele și a vieții lor și uite așa s-a născut ideea unui ciclu de evenimente “lunare” și lunare care să reunească specialiști din toate domeniile spiritualității, pe care să îi pună în legătură, în grupuri mici, cu toți cei care au nevoie să primească darurile lor, în acel moment. Așa că, vă torn o ceașcă de ceai și…a fost odată ca niciodată…

…Vă invit în acest retreat în care timp de 48 de ore, profitând de energia și magia lunii pline în berbec, iți vei ridica vibrația și te vei conecta cu sinele, vei petrece timp în mijlocul naturii ca să te echilibrezi și să poți primi darurile care iți sunt pregătite: exerciții de autocunoaștere, meditații ghidate, yoga, aromaterapie, ritual de lună plină, foc de tabără, un pat comod, mâncare buna și posibilitatea de a  face ceva pentru tine:)

În această primă călătorie am cerut Universului să ne trimită cele mai potrivite călăuze, ghizi, facilitatori și iată că am și primit!

Când luna plină este în berbec, așa cum vă fi în noaptea de duminică, 13 octombrie spre luni, 14 octombrie, la ora 00:12, se creează oportunitatea energetică de a ne alinia cu misiunea propriei vieți. 

Ce vom face concret?


Sub clarul acestei luni, vom porni într-o introspecție profundă care ne va arăta care sunt “lucrurile”, convingerile, fricile, persoanele, obiceiurile care nu mai servesc binelui nostru superior și, la care, multumindu-le pentru prezența în viața noastră, trebuie să renunțăm. În spațiul astfel creat, aliniați energetic și cu inima deschisă suntem pregătiți să auzim și chiar să ascultăm mesaje de la spiritul nostru. 

Din program:

Exerciții de coeziune a grupului
Yoga pentru crearea unei energii de grup și deschiderea inimii
Exerciții și meditație ghidată
Yoga și exerciții de respirație pentru desciderea celui de-al treilea ochi
Exerciții itinerante de conectare cu natura
Yoga și exerciții de respirație pentru conectare cu natura și crearea unei curgeri energetice corecte
Exerciții în grup pentru identificarea obstacolelor personale
Curățări energetice, echilibrarea chakrelor
Aromaterapie
Meditație cu cristale
Yogic dance for letting go
Pregătirea ritualului de lună plină


Mă găsești și pe Instagram la @full_moon_retreatpe WhatsApp la +41(0)788204182  pe e-mail la smarandamanoiu@gmail.com.

Despre facilitatori:

La FULL MOON RETREAT din octombrie Laura Berezitchei va fi alături de noi pentru a ne susține în toate demersurile noastre. Iată mesajul ei: “Cred cu tărie că tu iți ești primul și cel mai important însoțitor în viață și sunt aici să vă susțin pe voi, cei care alegeți să dați la o parte tot ce nu vă aparține, toate poverile, așteptările, vocile și credințele altora, cu care v-ați identificat până acum și să vă construiți din nou, pe baze autentice și sănătoase, relația primordială, a voastră cu voi.” Laura abordează tehnici din psihologie, NLP – Programare Neuro-Lingvistică, cât și tehnici energetice și spirituale, precum Reiki, Theta Healing, Șamanism, Soul Realignment și Vindecare Intuitivă.

Lakshmi Barbus – ne va ghida spre identificarea blocajelor de orice natură  care ne împiedică să ne găsim misiunea personală. Iată mesajul ei: “Vă aștept cu drag să vă fiu alături în această călătorie și vă invit să căutați, să întrebați și să perseverați pentru a găsi ceea ce simțiți profund în interior că este al vostru, dreptul vostru la adevărata bucurie, iubire, la relații armonioase , la încredere în sine, abundență.. la o viață așa cum v-o doriți! Este Facilitator de Constelații Familiale, are formare în psihoterapie și folosește Remediile Florale Bach și alte metode consacrate.

Victoria PY vine tocmai din Ecuador și la  FULL MOON RETREAT se va conecta la energia grupului și își va adapta exercițiile propuse. Pentru că ne va vorbi în engleză, iată prezentarea ei: ” She loves to share her Harmonious Yoga. We will learn how to reach our own connection through meditative and flowing movements. Having in mind our natural bond with Mother Earth, the Moon, the Sun & the Universe, our  interior light carries on as we all have this Inner Magic Connection. Training & workshops: Hata yoga, Yoga Therapy (Base on Iyengar Yoga & Pilates), Yogic Dance, Inside Yoga Flow, Pulsating to Nature’s Beat, Yoga Nidra ,Transcendental Meditation”

Olivera Draia ne va face o introducere în aromaterapie, ne va vorbi despre plante, ierburi de leac, cum se pot ele transforma în uleiuri esențiale și beneficiile lor. Veți putea încerca uleiurile pe care ea le propune, pentru că le vom folosi în cadrul FULL MOON RETREAT din Octombrie.

Pentru ritualul secret pe care îl vom face sub clar de lună plină vom avea parte de multe surprize la lumina unui foc de tabăra  și vom mânca  împreună tradiționalul “mooncake”. Nu pot să spun mai mult. Abia aștept!

Prețul evenimentului FULL MOON RETREAT din octombrie este de 950 Ron și include: accesul la toate evenimentele și atelierele de mai sus, loc în cameră dublă (și acces la toate facilitatiile pensiunii), mâncare și băuturi (3 mese pe zi,fără carne și alcool- care pot fi disponibile la cerere) pe parcursul celor 48 de ore petrecute la Moșie. Sunt 16 locuri în total, iar rezervările se fac doar prin plata unui avans de 50 % (475 ron) în contul firmei:
beneficiar: ECONCEPT INNOVATION STRATEGIES SRL  – RO38986788Banca Transilvania    iban:RO26BTRLRONCRT0438225401  vă rog să specificați PLATA RETREAT OCTOMBRIE 2019 Pentru a primi confirmarea fermă, vă rog sa imi trimiteți un e-mail cu dovada plății la smarandamanoiu@gmail.com.

**Vă rog să aduceți cu voi o saltea de yoga si o patură groasă. Dacă nu aveți, acestea vor fi disponibile la cerere.

Despre cazare: Deschisă în toamna anului 2013, la 50+2 km de București, pensiunea La Moșie este în județul Dâmbovița, la o distantă de 35 km de străvechea capitală voievodală Târgoviște. Am căutat un spatiu în natură cu pădure și apă (prin spatele curții curge pârâul Ilfov) în care să ne retragem pentru  vindecare, liniște, yoga, meditație și acele activități care nu presupun tehnologie. Camerele sunt primitoare, cu intrare de pe terase, streașina e amplă, cerdacul e adânc, poți sta uitandu-te în zare  și poți privi înăuntrul tău, ca să vezi tot universul. 

Detalii și înscrieri:

+41(0)788204182
 smarandamanoiu@gmail.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *