Crearea dragostei nelimitate

Publicat: 10 mai 2008
Comentarii: Fără răspunsuri

crearea dragostei nelimitate
crearea dragostei nelimitate

Cautam dragostea in diverse locuri si la diferiti oameni pentru a gasi aprecierea, respectul, admiratia si iubirea de care avem nevoie.

Este deseori o calatorie dificila: cu cat cautam mai mult dragostea in afara fara sa ii gasim izvorul in noi, cu atat suntem pusi in fata unor situatii si a unor oameni in care nu o putem regasi.

Putem crea dragoste nelimitata in viata noastra, un curent nesfarsit de iubire care, in infinita sa desfasurare, sa ne aduca binecuvintarea dragostei pe care dorim sa o primim.

Sa ajungem acolo este foarte simplu: nivelul dragostei pe care o primim in orice moment reflecta nivelul la care ne acceptam pe noi si pe ceilalti.

Putini dintre noi suntem multumiti cu felul in care aratam.

Cu totii ne-am dori sa fim mai inalti, mai scunzi, sa avem o alta culoare a parului. Putem fi nemultumiti si de situatia financiara, de directia in care se indreapta cariera noastra, de slujba, de partener, de stilul de viata, de locul in care ne aflam – si lista poate continua la nesfarsit.

Nu ne acceptam si suntem foarte nefericiti de ceea ce suntem. Aceasta nefericire isi creeaza propria energie in vietile noastre si ne limiteaza capacitatea de a crea dragoste in toate formele ei. Cand putem accepta fiecare aspect a ceea ce suntem ca un punct de plecare catre transformare, oricare ar fi situatia in care ne gasim, putem incepe sa manifestam iubirea pe care o dorim in fiecare domeniu al vietii noastre.

Cand nu ne acceptam, nu ii acceptam nici pe ceilalti. Putem gasi vina oricui din familia noastra, partenerului, vanzatorului de la magazin, colegilor de serviciu, modelelor din reviste sau vedeteleor si ii putem invinovati pe toti de starea noastra de nefericire. Cand ii acceptam pe ceilalti exact asa cum sunt si putem sa nu ii judecam sau sa nu ii criticam, deschidem calea catre crearea iubirii nelimitate in viata noastra. Nu trebuie sa ne placa toata lumea si probabil asa va fi. Trebuie doar sa ii acceptam si sa le permitem sa fie cei care sunt.

Cand cautam dragostea trebuie sa pornim de la dragoste.

Daca pornim din orice alt punct vom determina o lipsa cu atat mai accentuata a dragostei. Aici au o mare importanta increderea si credinta, pentru ca deseori trebuie sa avem incredere ca eforturile noastre vor da rezultate inainte de a avea dovada lor efectiva. Asa ca, s-ar putea sa mai induram putin lipsa dragostei pana cand ea sa inceapa sa se manifeste.

Insa, pe de alta parte, s-ar putea sa nu fie nevoie de acest interval de timp: traim vremea manifestarii instantanee, in care fiecare gand are o capacitate creatoare instantanee. Pentru a primi dragoste, trebuie sa pornim de la dragoste, sa ne iubim pe noi insine, situatia noastra prezenta, tot ceea ce vedem ca greseli ale noastre si sa incepem sa iubim fiecare parte a realitatii noastre.

Rezultatele pot fi instantanee si putem crea un flux de dragoste nelimitata in orice domeniu al vietii, incepand sa cream realitatea viselor noastre.

de Jenniffer Hoffman
din Newsletter-ul editurii ForYou

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *