Comportamente care ne indeparteaza de partenerii nostri

Publicat: 8 ianuarie 2014
Comentarii: Fără răspunsuri

comportamente care ne indeparteaza de partenerii nostri

comportamente care ne indeparteaza de partenerii nostri

Indiferent de cate ori am trecut cu totii printr-o despartire, nu este niciodata usor atunci cand incheiem o relatie.

Nu este usor sa uitam toate momentele frumoase petrecute impreuna sau sa dam drumul vietilor pe care le-am construit si impartit.

Nu este usor sa alungam identitatea pe care ne-am cladit-o alaturi de partenerul nostru si nu este usor sa alungam toate amintirile care ne leaga.

Insa este bine de stiut ca exista anumite comportamente care ne pot indrepta catre o despartire iminenta.

De exemplu, infidelitatea poate fi cicatricea care ne determina sa simtim mereu durerea provocata de persoana iubita.

Toate aceste “rani” ne pot distruge incetul cu incetul increderea in cel de langa noi. Cu cat acestea sunt mai adanci, cu atat posibilitatea despartirii creste.

In randurile urmatoare veti regasi cateva tipuri de comportamente care ne pot zgudui relatia cu cel drag:

1. Diferente majore in ceea ce priveste credintele si valorile personale

Desi ne iubim partenerul, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa fim copia fidela a acestora.

Pe de alta parte, existenta unor comportamente opuse in ceea ce priveste moralitatea, etica, responsabilitatea, stilul de viata sau religia poate fi baza slabirii legaturii cu celalalt.

Incepem cu adevarat sa ne pierdem respectul si interesul fata de celalat in momentul in care ceea ce suntem noi cu adevarat este profund amenintat de felul de a fi al celuilalt.

2. O comunicare slaba sau inexistenta

Exista persoane care ignora sau evita comunicarea cu partenerul lor.

Cu toate acestea, comunicarea este unul dintre cele mai dorite comportamente intr-o relatie. Atunci cand ne deschidem in fata celuilalt cream mai multa intimitate in relatia noastra.

In momentul in care cuplurile nu comunica, exista o problema care poate deveni serioasa daca nu este tratata din timp.

Uneori, stresul din viata de zi cu zi ne acapareaza incat este posibil sa nu mai avem energia de a comunica la sfarsitul zilei.

Pe de alta parte, conversatiile pline de semnificatie pot consolida legatura cu celalat.

3. A trai vieti separate, desi locuiti sub acelasi acoperis

Exista cupluri care nu impartasesc interese si activitati comune cu exceptia copiilor atunci cand este cazul.

Comportamente asemanatoare sau activitati realizate impreuna pot reprezenta cheia catre consolidarea relatiei noastre. Daca fiecare si-a programat ziua fara ca celalalt sa fie inclus, este posibil sa apara diferite probleme in conexiunea voastra, mai ales daca relatia este la inceput.

4. Contactul sexual foarte rar

Atunci cand iubim o persoana, dorinta de a intretine relatii sexuale cu aceasta vine in cel mai firesc mod posibil.

Daca atat viata sexuala, cat si gesturile de afectiune (imbratisarile, mainile impreunate,etc) lipsesc, atunci este posibil ca o stare de raceala sa se fi instalat intre noi si partenerul nostru.

5. Abuzul emotional

Comportamente precum incercarea de a manipula gandurile, emotiile si realitatea celeilalte persoane intra in categoria de abuz emotional.

In momentul in care ni se repeta in mod excesiv ca suntem prea sensibili, paranoici sau rai, atat increderea in fortele proprii, cat si respectul de sine sunt slabite.

Absenta acestor comportamente nu inseamna ca relatiile noastre sunt numai lapte si miere la fel de bine cum prezenta unui comportament nu inseamna neaparat ca relatiile noastre sunt pe cale sa se termine.

Fiecare dintre noi ar trebui sa constientizeze care sunt punctele pe care ar trebui sa le imbunatateasca in relatia sa si sa actioneze in directia respectiva.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *