Manipularea pozitiva: influentarea cu integritate

Publicat: 17 septembrie 2008
Comentarii: 1 Răspunsuri

manipularea pozitiva influentarea cu integritate

manipularea pozitiva influentarea cu integritate

“Trebuie sa acceptam evidenta: manipularea este inerenta oricarei comunicari, de orice natura ar fi ea. Comunicarea cu sine insusi, cu altul, cu altii.”
Erica Guilane-Nachez

Majoritatea oamenilor asociaza cuvantul “manipulare” cu sentimente negative: frica de a nu li se incalca liberul arbitru si frica de a nu incalca ei insisi liberul arbitru al partenerilor de comunicare.

Diferenta intre manipularea pozitiva si manipularea negativa consta in faptul ca in primul caz ne sustinem punctele de vedere respectand drepturilor si intereselor celorlalti.

Manipularea pozitiva este un instrument puternic, folosirea lui aduce imense beneficii celor care il folosesc pentru a influenta cu integritate, atat in atingerea obiectivelor proprii (in viata personala si profesionala) cat si in contracararea strategiilor si tacticilor de manipulare negativa atunci cand sunt utilizate de catre ceilalti.

In zilele de 27-28 septembrie va avea loc trainingul Manipularea pozitiva: influentarea cu integritate, care va oferi participantilor instrumente avansate pentru a-si mari eficienta in a obtine ceea ce isi doresc.

Continut:

• Puterea limbajului: comunicarea verbala, nonverbala, paraverbala
• Ecologia relatiilor
• Legile de baza ale manipularii
• Limbajul hipnotic
• Manipularea pozitiva in procesul de negociere

Cui se adreseaza:

• Celor care au nevoie sa-si sustina in mod convingator ideile, opiniile, interesele
• Celor care doresc sa invete tehnici simple si eficiente pentru a evita sa fie manpulati
• Celor care lucreaza in vanzari, relatii publice, customer/client service
• Celor care conduc, supervizeaza sau coordoneaza o activitate in care sunt implicati oameni

Data, locul si investitia:

Data: 27-28 septembrie 2008, orele 9-18
Investitia: 400 RON (TVA inclus).
Locatia: Bucuresti, str. Paleologu 20 (zona Udriste-Armeneasca)

Cine este trainerul?

Seminarul este sustinut de Corina Marin, Formator certificat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, International Certified NLP Practitioner, Webcontent Manager al site-ului de dezvoltare personala DaMaiDeparte.ro.

Cum ma pot inscrie?

Trimitand un mail la adresa training@webcor.ro care sa contina: numele si numarul de telefon (si datele companiei daca este cazul). Telefon: 0723 692 712.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *